![]() |
Re: Etapa Indemanare - Cupa Indragostitilor 17 Februarie 2008
eu sunt cu vorbele, las piloti sa`si etaleze telentele.
prefer sa stau langa taraba de mici, sa manc sa comentez de pe margine...ca multi. prefer sa fac parte din categoria aia decat sa injur de toti sfintii cand ies intr`un viraj si dau intr`o mica denivelatura :):):) bafta maine, si da, nu ma tine sa ma dau cu tine ca mi`o dai si nu vreau sa ma fac de rusine :):):) ps: griji la spoileru fata |
Quote:
|
bv galu.
3.25.34 ai scos pe prima mansa? piry tu nimic? |
1 Attachment(s)
atac la stanga
|
bravo galushca pentru locul luat.
tot nu stiu cum o castigat aia cu seatu visiniu...dar bravo. nu am uitat de benzina aia :):):) |
Merci..Eu stiu cum a castigat...1.9 TDI si trasa cea mai economica la timp...Eu oricum sunt multumita pentru ce a crosetat pe acolo ,pe prima mansa cred ca 3:28 iar pe a 2`ua 3:19. Oricum la adevarata mea clasa...nu cea de fete...am scot un timp foarte foarte bun :D
Felicitari la toti!!! si binenteles...Nui`ule din nou esti vedeta...daca nu gasesti balizele ceri pe cineva in casatorie :D:D |
Recunosc Galu , toata stima la clasa 1401-1600 . Felicitari !!! :!:
|
Felicitari tuturor!
felicitari zander...tie mai mult ca esti "d'eameu" |
da, nuiule respectele mele.
galusco, bravo. gabi...nu m`am asteptat...dar vezi ca se poate? n`am mai stat, tekno ce`ai facut? ps: cine era ala cu tico care`o luat locu unu care defapt era 2 :):):) |
Felicitari pentru toti participantii ce mai :)
si un mare bravo pentru cel cu golf-ul 2 negru... nu stiu daca a luat ceva, nu am stat pana la final, dar a mers foarte frumos. bravo lui. |
24 Attachment(s)
vreau sa va felicit pe toti!!
PS: NUI-ule.. FELICITARI, si casa de piatra !! aici sunt si ceva.. poze... Scuzati calitatea pozelor, poze facute cu telefonu :D |
20 Attachment(s)
Quote:
inca ceva poze |
Hop si eu cu cateva poze : https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=590
|
Quote:
asa ca hai sa i felicitam pe castigatori...si bineinteles si pe cei invinsi...;) in viata trebuie sa stii si sa pierzi...nu exista numai urcusuri ci si coborasuri...asteptam seriile urmatoare si ne mai pregatim daca vrem sa castigam , nu ne luam numai dupa motoare si puteri, trebuie sa luam in considerare si experienta la condus asa ca ne vedem data viitoare sa vedem cine castiga!!!!!!!!!:mrgreen: |
D'soara Raluca tin sa va informez ca va inselati amarnic, un tdi este mult mai privilegiat decat un motor, in cazul de fata cel al lui Galushca [1.6 benzina, aspirat] deoarece respectivul motor 'tdi', 'trage' din ture mult mai joase, acordand asrfel un avans considerabil.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:03. |
- Copyright 2026 4Tuning