![]() |
Re: 87-gms
e alegerea ta .. inteleg ca`ti plac "pustoaicele" dar gaina batrana face ciorba buna .. bafta tie
|
Quote:
|
parerea mea e ca o sa ai un opel astra clasic stoc ... G M S`ul avea personalitatea lui ...
|
Quote:
|
Uppppp 1!!!!!
|
:D :D :D :D asa te vreau ;)
|
Quote:
NU AM IDEE CE TREBUIE SCHIMBAT IN AFARA DE SEMILONJEROANE |
Quote:
Prietene... presupun ca te referi strict la Dacii. Intr-adevar, o dacie noua e mai buna ca una fabricatzie mai veche. Dar daca te referi la un Logan nou..., crezand ca e mai bun ca o mashina straina mai veche, te insheli amarnic, nu te supara. |
hai frate ca o ardeti aiurea rau de tot!!!!
fiecare cu masina si "crezurile" lui |
hai sa ne ridicam in slavii fiecare masina, femeia si ce mai avem si noi eu zic k un dop de pluta de anu asta e mai bun ca unu de anu trecut, nu-i asa. haideti frate fiecare generatie are aurul lui nu trebuie distrus de ceva modern. pot sa dau un exemplu fff bun cred un sofer de pe vremuri din raliuri daca ar mai fi pus intr-un scaun de pilot cu tehnologie noua nu ar mai face fata (fara sa punem in calcul varsta si dastea ne gandim ca are aceeasi varsta) din cauza la tehnologie. asa ca fiecare generatie de masina si fiecare model cu aurul lui.
|
1 Attachment(s)
... probleme la ea ....
|
4 Attachment(s)
probleeeeeeeeeemeeeeeeeeeeeeee areeeeeeeeeeeee
|
visu meu e dacia asta.
|
sa o luam ca o gluma
|
gms,mi-am adus aminte,avea odata cineva la semnatura "mi-am tunat BMW-ul pana a ajuns dacie" sau ceva de genu,destul de haios...ca tot veni vb,cam cati bani vrei pe masina ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning