![]() |
Re: Machete in lucru- tzutzu.2009
Imi place cum ai facut-o. Dupa mine ti-a reusit. Succes in continuare si la mai multe. ;););)
|
a iesit f frumos,ai incercat sa pestrezi culoarea masini,nu prea sa potrivit spray-ul dar e frumos;) spor la treaba:)
|
6 Attachment(s)
Am termiant in sf F430 "scuderia". In ultimul timp nu am mai facut mare lucru. Am revopsit un Samba VAN T1, si cam atat.
|
prea frumos ferrari-ul :). o intrebare: cum ai facut dungile alea exact ca pe scuderia? si cum ai pus inapoi emblemele dupa ce l-ai vopsit?
|
Quote:
|
salut, a iesti bine bara din fata, dar dungile sunt cam neingrijite si cam mari ..dupa parerea mea...
in plus jantele nu sunt negre nici la machetele 1/18 si nici la masina originala. http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/...eria-f-430.jpg |
Intr-adevar , dungile nu mi-au iesit perfect, dar si asa m-am chinuit destul. Eu sunt multumit. In legatura cu jantele, exista scuderia si cu jante negre din fabrica, bine nu chiar negre dar un gri inchis. Mie nu-mi place cum vine cu auriu, de aceea le-am facut negre! :oops::oops::oops:
|
Mie mi se pare ca arata foarte bine. Chiar daca dungile nu sunt perfecte. Si arata mult mai bine cu jantele negre decat cu alea aurii.
|
1 Attachment(s)
Uite asta e poza dupa care m-am inspirat!
|
7 Attachment(s)
Un mercedes CLS facut de vreo 2 luni. Schimbat jante, faruri negre, semnalizari spate negre, esapament gen AMG si grila modificata.
Broscuta a primit vopsea noua "Black magic pearl" originala de VW, clean look, jante si interior modificat putin. |
frumos tare CLS-ul ii sta f bine cu jantele alea ;) si broscutza e frumoasa:)
|
Frumoase masinile Tzutzu-le ....... :D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
New project: Cayenne 1/18 Maisto
|