![]() |
Quote:
:peace: |
TNoS filosof trebuia sa fi ( fara nici un fel de gluma , caterinca , misto ) le-ai descris exact asa cum trebuie... , eu am ramas masca cand am vazut poza cu kitana... si nush mai cine ... norocos era tipu` ala din mijlocu` vostru :P , ( Bishop vr6 , u stai pe undeva prin zona aia herastrau? cred ca ti-am vazut ieri masina... nu-s sigur... ) mda... si cu FETELE , FEMEILE , e asa cum zice TNoS !!! peace nigga` :P
|
l0l suntetzi culmea gion se pare ca ai dreptate ... mai baietzi nu deaia am pus poza ca sa o punetzi pe de Desktop da de asta e :)) Stuey
iar in privintza telefonului ... s`o lasam pe alta data :) iar la munte nu`mi place :( din pacate ... fratele lu` alex GMZ mersi ca`mi iei apararea da nu e nevoie orikum esti un dulce }{zmoah TNos moama cata dreptate ai :)) nebunatikule ... imi place ca recunoshti ca suntem mai smechere ca voi daka va lasam sa credetzi ca suntem proaste asta nu inseamna ca asa suntem sji asta e un truc al femeilor \" zicem ca voi facem ca noi \" hahaha }{ Stuey dupa mesajul lui TNos dai la intors rushinika :)) Gabi vezi ce au sarit baietzii tai in mesaje cu mine :) a? tatik nebun ce eesti }{ pupa mama de baiat dulce ... EvLSant0S lasa mama sa nu ramai masca iar norocosul ala e un dinamovist un baiat din brigada Boys Dinamo :) e cam lung mesaju` sa nu va plictisitzi sa`l cititzi :)) haha da trebuia sa raspund la fiecare replika hahha ha }}{{{(pup) pe totzi suntetzi dulci hahaha |
EvLSantoS > Nu stau pe langa Hera.. stau pe la piata victoriei. Dar se poate s-o fi vazut ca am fost prin Herastrau.. zilele astea... era frumos afara si multe fete frumoase :wink: :wink:
|
Pt Gabi.. frumoase fete ai, sa-ti traiasca!
|
B|shOp-VR6 10x may :) estu un dulce te tzuc
|
Mama ce mai interpreteaza lumea asta.......NU AM PUS PE NIMENI PE DESKTOP ...am doar un golf IV...Nu o sa mai zic nimik pt ca interpretatzi...sanatate...
NIMENI NU INTELEGE CA GLUMESC....OFFF |
N-ai pt ce Kitana... fusese doar o constatare, cred ca nimeni nu poate nega ce am zis :wink:
|
na sa ma bag shi yo in seama
1 Attachment(s)
Asta is eu din poza da e cam veche (5luni) asaceva
Cu masina o sa bag poze de acas ca mie lene sa aduc la lucru poze poza asta e aici numa din greseala :) da va postez promit |
nu am interpretat greshit am vrut doar sa te bazai :) da daka nu tzi la katerinka :) asta e!
|
bah gabi da ai nijte fete....sa-ti traiasca :P :P infractoarea aia mica(Kitana) e periculoasa baietzi avetzi grija k va fura mintzile si va lasa cu fundu-n balta :lol:
|
nu m-am suparat ...dar am crezut ca vorbiti serios....oricum...cel putin Tnos mi-a dat impresia ca vorbeste serios...
Mai vorbim(toti...sa nu intelegeti ca i-am zis doar kitanei :D :D :D :D :D ) ....salutare! |
:blahblah: hhihhihii ... topicu asta e distractiv! ca sa vezi cate fac baietii aici de fatza pentru un pupic!!!!!!! :bunch:
|
1 Attachment(s)
:twisted:
vreau sa o prezint pe nepoata mea ... cu masina cu tot |
:yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes:
VREAU MASINA DE NEPOATA FAC ROST SINGUR :D:peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:16. |
- Copyright 2026 4Tuning