![]() |
Re: VW Golf 4 vs. Opel Astra G vs. Ford Focus
a scos din 2.0T pe Vectra 260CP....turbina Duall Scroll
|
Quote:
|
Quote:
ONTOPIC cred ca as merge pe golf, astra se va compara cu golf si focus dupa faceliftu de anu asta deocamdata mai are de lucru cu suspensia |
Opelu e o masina extrem de buna si fiabila.....si raport pret\calitate nota 10..........................un Audi A4 nou e 35mii....pe cand o Vectra OPC e 28mii.....sa nu mai zic de Opel Speedster sau Opel GT!!!! ;-)
|
Quote:
Am in familie ambele masini: Ford Focus 2004 si VW Golf 2002. La Ford calitatea materialelor e slaba rau la interior. Mocheta s-a desprins de prag in ambele parti in fata, bordul scartie mai rau ca Golful, etc. Despre motoare nu pot zice nimik k fordul are doar 18k, iar la piese cele de Ford sunt muuult mai scumpe. |
Quote:
ce daca OPC e 28 si A4 e 35 (desi, nu inteleg cum poti compara 2 motoare diferite, ca asa RS4 e 70...) tu ai vazut interioare? materiale? lucraturi? fiabilitate? OMFG... |
Quote:
|
Bodgane tu nu vezi k asta cu astra lui crede ca are la scara un S Class, si ca nici o masina nu`i mai buna decat caruta lui? Poate nici n`are carnet si cine stie da si el din clontz aici sa fie in mijlocul atentiei!
|
are carnet, ca mai e activ si pe aria locala, dar nu gandetse corect. oricum, hai sa terminam cu OT si sa revenim la VS.
golf rullz, da? :)))) |
Golf IV este mult mai bun decat Astra G din punct de vedere tehnic si al fiabilitatii , cum Golf V a fost un dezastru .
La o adica mi se pare o chestie de gust si de perspectiva . Personal nu mi-as lua un sh cu mai mult de 50k pe bord , moment in care fiabilitatea nu ma mai intereseaza . Din celelalte puncte de vedere Opelu , pt Buc etse mai bun : -mai inalt , suspensie mult mai comoda -directia mai buna -PIESE MAI IEFTINE !!!!!!!!!! plus ca-mi place mai mult cum arata . OT Vectra OPC se poate compara f usor cu un A4 (dar doar OPC-ul) ca si materiale , finisaje , motor (e totusi v6 turbo care e usor de modificat si duce mult ) ce il omoara si il ingroapa este ambreiajul si tractiunea fata . |
Quote:
|
golfu ... e mai frumos... fiabil...
|
si Punto Grande e mai frumosssssss.....da e penibil la motor si mecanica
|
focusu e tare
|