![]() |
Al meu nara trapa din pacate. Am avut ocazia sa iau unu cu trapa si nu lam luat.... Oh well. Nu trebuie sa imi fac griji ca o sa imi curga apa innauntru:)
|
ah, ok , Civic-ul nu era ala de baza, era ala \"tare\" v-tech cu 127 hp.....oricum, tot diferenta enorma e pana la GTP :)
primele chestii care tre sale schimbi sunt supercharger pulley, s/c nose drive si ECU.......ce-i mista la ECU ca nu mai ai limitatorul gay GM la 190 km/h, poate sa mearga in voia ei masina....... PS: si nu te plange ca e cald, daca vrei schimbam si vii aici la 6 luni de iarna si -40 grade celsius :lol: |
La mine ie in mile:)) si nu cred ca am limitator, iam dat in goarna cam 125mph si inca mai vroia.. si nu dadea semne ca se lasa:)
|
Quote:
|
http://www.3800performance.com/image...rnout_370w.jpg
coool tu ai facut asha ceva cu GTP? iar in legatura cu cutia automata... din cate shtiu eu o cutie automata este mai putzin performanta decat un manuala... yo nu am condus prea multe mashini... da' nu imi pot imagina sa conduc fara sa schimb viteza... |
Cind faci curse gen drag racing, cutia automata ie perfecta. Potzi sa ai o cutie semi automata, care are numai trei viteze, si sa pui un Torque convertor, care te lasa sa acelerezi motoru in timp ce stai pe loc. Potzi sa il acelerezi la citzi RPM ie setat torque convertor. Si in momentul in care iei picioru de pe frina, a plecat ca un glontz:)
|
Quote:
Depinde si de cutie......GM este cunoscut pt cutii automate foarte bune, mai ales cele care echipeaza masinile cu motorul de 3.8.......de exemplu si Mercedes are niste cutii automate exceptionale, o manuala ne facand mare differenta si mai sunt cateva cazuri....... O honda , de exemplu, este moarte cu o cutie automata.......depinde de la masina la masina....... Pt drag racing adevarat, se folosesc cutii automate, Supra alea, si Mustanguri si Camaro etc care fac 8-9 sec pe 400m au in marea majoritate cutii speciale de drag automatice.... |
:D
Sunt de acord cu pimp depinde de cat de bine suporta motor masina o cutie automata ! Eu unu sunt de parere ca automata este pt comfort nu curse !
|
Re: :D
Quote:
dragsterele au toate cutii automate.......pe curse pe circuit, normal ca e mult de preferat o cutie manuala |
Daca vrei o masina pentru road racing, atunci da, iti trebuie o manuala. Pentru dragracing... recomand cu mare caldura o automata sau semiautomata.
|
Eu zic : Cutie manuala ====> da best
Oricum nu cred ca sunt pe aici persoane care sa doreasca sa cumpere o masina exclusiv pt drag racing... Pt circuit cutia secventiala mi se pare cea mai meseriasha. |
Oricum nu cred ca sunt pe aici persoane care sa doreasca sa cumpere o masina exclusiv pt drag racing... Pt circuit cutia secventiala mi se pare cea mai meseriasha. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning