![]() |
Re: Super Nova vs....
Quote:
|
Nu trage ma Oltcitu, degeaba zici. Astea mici te ard direct :) Bai Alexey, lasa ma Daciile sa doarma.
|
Quote:
Da ma dau cu u. Lasa-mi si mie id-ul tau de mess pe privat si vb. Miercuri sunt in buc. si stau pana vineri. Vb daca e |
dak te dai cu oltcitu sa zici si u care a fost rezultatu:D
|
Quote:
|
salut .....am auzit ca v-ati intalnit azi noapte........s a intamplat ceva frumos sau ?
|
Quote:
|
Mai frate da chiar nu are nimeni un diesel de 90 cp????
|
Quote:
P.S. Sariti cu TDI-urile 90 cp chiar si 100 numai stock sa fie. Inca astept :hahano: |
Quote:
oricum iti trage bine masina sa stii,cel putin din ce am vazut eu;) si cu TDIurile nu prea ai sanse sa stii,decat la demaraj..dar la a3a te rupe tu tre sa`i faci niste modificari la dacia aia;)..pune un filtru si toba si arunca un cip mic,si asa ai toate sansele in fatza la un tdi de maxim 100cp;) bafta si poate ne auzim diseara |
Fuge bine DSN-ul lui maniacu, eu zic ca are sanse cu TDI-uri pana in 100 cp stock
|
Quote:
|
Quote:
|
Mda vad ca TDI-uri pana in 100 cp nu sunt. Ceva amatori cu solnitze, loganuri, cielouri, care vor sa piarda in fata unei DSN :-P
|
Sa piarda in fata DNS? lol
Te bagi cu un logan 1.4 preparat la 110 de cai? Iti dau si jumatate de masina avans daca vrei. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:22. |
- Copyright 2026 4Tuning