Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Dacia ... singura prezenta la Power Tuning Show Arad (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/6392-dacia-singura-prezenta-power-tuning-show-arad.html)

alexutzu 06-08-05 13:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Infiniti G35 Tuner\"
...............ala care a scris ca e exdraordinara se inseala amarnic

ala probabil era proprietarul :lol: :lol: :lol:

SHOGUN-A8 07-08-05 05:43

Ala e spate de mertz 190 e? :?
TOTAL KITCH!!! :twisted:

X-TaZzY 08-08-05 19:47

...

simpatica mashina ... doar grila fatza o strica si culoare ... in rest e simpatica ... jantele se potrivesc ;) 8)

aleks 10-08-05 12:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SHOGUN-A8\"
Ala e spate de mertz 190 e? :?
TOTAL KITCH!!! :twisted:

nu nu, sigur nu, cred k e de ursuletz

DaNuTzU' 28-10-05 00:27

KITCH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

co-k 16-11-05 00:30

Oare s-a uitat cineva la \"masina\" ta........................ :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

aleks 18-11-05 10:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"co-k\"
Oare s-a uitat cineva la \"masina\" ta........................ :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

cu cine vorbeai ?

Buggy07 19-11-05 10:50

PRAF

LKS 22-11-05 14:38

serios acum ...it sucks !!! it sucks hard de tot

eu 28-02-06 00:33

Nici chiar Kitch nu e , dar nici departe nu e.E de apreciat munca depusa.Eu zic ca merge totusi.Dar asta o zic cu indulgenta... PAcat de banii pe care ii au unii...

Urban_Racing 03-03-06 07:37

KITCH..... ce magarie ....ce naparca de mashina .... ce porcarie .... urata in draci cum au putut sa expuna asha ceva !? de ce il compatimitzi atat pe proprietar !? intradevar omul a muncit dar e penibil cum sa bagi atatzia bani intr`o dacie !? shi kiar daca ii bagi sa iasa ce a ieshit ....cea mai mare magarie pe care am pomenit`o!!!! am avut shi yo dacie dar nu m`am gandit niciodata sa o fac mai urata decat e!!

sonik89 10-11-06 14:42

Re: Dacia ... singura prezenta la Power Tuning Show Arad

vai si amar de "designeru" ei , vai si amar de aia care nu inteleg ce inseamna tuning si cu ce se mananca , mai bine dadea banii aia p jack daniels k era mai castigat

sonik89 10-11-06 14:44

71 % au votat kitch , si ceilalti ar fi vrut sa voteze kitch dar au gresit butonu :D

mattr|x`u 10-11-06 14:51

Mai frumoasa era standard.... io m`ash rushina sa ies cu ea in orash... (daca ar fii fost a mea..)
Dar se poate reface... un sfat la proprietar... du`o`napoi si zi`le s`o faca cum era inainte....si atunci hai la o plimbare...spatele..oribil...sincer...

Nu vreau sa te jignesc sau ceva...dar.. nu`mi place...
totusi admir ca ai vrut sa faci ceva cu ea si ca ai avut catushi de putin interes...dar nu strica banii aiurea...

bafta in continuare

Ryan 11-11-06 19:51

inca o dacie bmw

All times are GMT +2. The time now is 13:51.

- Copyright 2026 4Tuning