![]() |
Re:
Quote:
|
Ala e spate de mertz 190 e? :?
TOTAL KITCH!!! :twisted: |
...
simpatica mashina ... doar grila fatza o strica si culoare ... in rest e simpatica ... jantele se potrivesc ;) 8)
|
Re:
Quote:
|
KITCH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Oare s-a uitat cineva la \"masina\" ta........................ :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
|
Re:
Quote:
|
PRAF
|
serios acum ...it sucks !!! it sucks hard de tot
|
Nici chiar Kitch nu e , dar nici departe nu e.E de apreciat munca depusa.Eu zic ca merge totusi.Dar asta o zic cu indulgenta... PAcat de banii pe care ii au unii...
|
KITCH..... ce magarie ....ce naparca de mashina .... ce porcarie .... urata in draci cum au putut sa expuna asha ceva !? de ce il compatimitzi atat pe proprietar !? intradevar omul a muncit dar e penibil cum sa bagi atatzia bani intr`o dacie !? shi kiar daca ii bagi sa iasa ce a ieshit ....cea mai mare magarie pe care am pomenit`o!!!! am avut shi yo dacie dar nu m`am gandit niciodata sa o fac mai urata decat e!!
|
Re: Dacia ... singura prezenta la Power Tuning Show Arad
vai si amar de "designeru" ei , vai si amar de aia care nu inteleg ce inseamna tuning si cu ce se mananca , mai bine dadea banii aia p jack daniels k era mai castigat
|
71 % au votat kitch , si ceilalti ar fi vrut sa voteze kitch dar au gresit butonu :D
|
Mai frumoasa era standard.... io m`ash rushina sa ies cu ea in orash... (daca ar fii fost a mea..)
Dar se poate reface... un sfat la proprietar... du`o`napoi si zi`le s`o faca cum era inainte....si atunci hai la o plimbare...spatele..oribil...sincer... Nu vreau sa te jignesc sau ceva...dar.. nu`mi place... totusi admir ca ai vrut sa faci ceva cu ea si ca ai avut catushi de putin interes...dar nu strica banii aiurea... bafta in continuare |
inca o dacie bmw
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:51. |
- Copyright 2026 4Tuning