![]() |
Re: Detalii despre Porsche Panamera
80000 euro...o sa si cumpere jum d buc in rate cea ami ieftina versiune si o sa vedem multe....si te enervezi..mai bine era un motor 450 cai si unu 520 ...
|
Poate ca si eu as vrea una, fie ea si V6, numai fiindca e ceva deosebit. Passat R36 si Mercedes-Benz E63 AMG arata aproape la fel ca si cel mai banal 1.9TDI sau E200 :)
~Nautilus |
Naspa rau masina... Design urat ca dracu! Masina 100% comerciala... fuck!
Deja ca Porsche nu mai e ce a fost... Toti copii isi iau Boxster si Cayman pentru ca mama are Cayenne si tata Carrera S... (Ce familie bai! Astia merita respect, au Porschuri! La anul mai string iei 40 000 € sa isi cumpere un Roxster, wow!) Adica sārācii de Fake Porscheuri care nu merita sigla care o au pe capota, singurele Porscheuri adevarate sunt 997 Turbo/GT2/GT3 RS/Targa 4S si Cayenne Turbo/GTS Daca face Porsche o lumuzina, e OK, dar sa fie Porsche advarat, cu motor si design! |
Quote:
|
Nu zic ca Boxster nu e performant, dar nu e destul de performant ca sa fie Porsche... BMW 130i M Sport il face praf, S3 si R32 rivalizeaza si iei cu Boxster... Pei, aia e Porsche!?
E doar masina de copii frustratii ce au parinti cu bani... Acum o saptamana era unu la Squadra Modena nu stia ce sa se faca, sa cumpere un Cayman nou sau un Maserati GranSport de 3 ani! Vezi unde a ajuns tineretu azi! |
Quote:
|
Quote:
Dar facem prea mult offtopic, poate o sa deschid o discutie pt asta, eu astept sa iasa Panamera si dupa asta ma hotarasc daca imi place sau nu. Condus placut! |
Quote:
Dar facem prea mult offtopic, poate o sa deschid o discutie pt asta, eu astept sa iasa Panamera si dupa asta ma hotarasc daca imi place sau nu. Condus placut! |
Ca sa fie 15.000 EUR second-hand trebuie sa fie Boxster-ul (986) de 2.5/204 CP, care nu e din cale-afara de rapid, atat in linie dreapta cat si pe o sosea cu curbe mai "omenesti" nu face fata unui hot-hatchback mai serios, dar la costul pieselor iti aminteste ca e Porsche ;) era unul negru prin Autovit, la 21000 negociabil, dar nici asta nu era 2.7 sau S, daca era ar fi avut un nou proprietar fericit :D
~Nautilus |
Ce are Boxster 986 ca sa merite luat in seama:
+ motor boxer. La aceeasi cilindree si putere, e preferabil un boxer atmosferic si turat fata de un motor in linie, supraalimentat sau nu. Cei care stiu cu ce se mananca nu mai au nevoie de lamuriri :) + motor central -> distributie perfecta a greutatii; + interior de lux. Intotdeauna interiorul unei masini gandita pentru clasele superioare va fi superior calitativ. De ce la majoritatea berlinelor Mercedes C si E contemporane interiorul nu arata cine stie ce? fiindca au fost gandite sa poata fi utilizate si la taxi sau de un proprietar mai neglijent ~Nautilus |
Quote:
Sau sa vorbim de frane :D ? Cred ca nici 1% nu se vb pe forumul asta de frane, toti vor putere si cuplu. Sau crede lumea ca sunt un aspect minor fata de putere :).. Sau de centrul de greutate? Sau de raspunsul in turatie al motorului, feedback ul directiei? Prea mult off topic, trebuie alta discutie separata.. Sanatate! |
Quote:
|
[movie]https://www.youtube.com/watch?v=HyiJ6j4Jcwo[/movie]
Ce sunet ciudat are...cand se aude ca un lambo (high-pitched adica) cand ca un muscle car (din spate mai ales)...parca ar fi doua masini diferite :? |
o sa fie plin bucurestiul de 3,6 l v6
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:15. |
- Copyright 2026 4Tuning