Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara - 30.07.2005 (https://forum.4tuning.ro/98-timisoara-30-07-2005.html)
-   -   LEGAL RACING 30.07.05 TIMISOARA Aceleratie-Viteza (https://forum.4tuning.ro/98-timisoara-30-07-2005/6335-legal-racing-30-07-05-timisoara-aceleratie-viteza.html)

cioli17 07-07-05 00:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aviator\"
Cu Cielo ma dau daca-l iau cu mine si te astept sa vorbim fara resentimente.

Mai nenea' aviatoru',ai grija ca incepi sa ai scapari si te dai singur de gol(in privinta identitatii,desigur).

SEBASTIAN 07-07-05 00:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cioli17\"
Quote:

Originally Posted by \"aviator\"
Cu Cielo ma dau daca-l iau cu mine si te astept sa vorbim fara resentimente.

Mai nenea' aviatoru',ai grija ca incepi sa ai scapari si te dai singur de gol(in privinta identitatii,desigur).

E clara aluzia pe care o faci si te rog sa te abti daca nu sunt obligat sa iau masuri.
O lume intreaga-l stie pe SEI numai tu mai continui.
Poti sa o iei ca pe o rugaminte.

Al3xius 07-07-05 16:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
iar la 600 il depasesc asa cum trece trenul prin gara.

de obicei trenul opreste in gara :lol: :lol: :lol:

era o gluma!

SEBASTIAN 07-07-05 21:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
Quote:

iar la 600 il depasesc asa cum trece trenul prin gara.

de obicei trenul opreste in gara :lol: :lol: :lol:

era o gluma!

Da asa e doar daca e accelerat sau rapid le mai trece in viteza, nu confunda totul cu Gara de Nord.
Oricum trenul se duce gara ramane pe loc.

aR99bMw 08-07-05 01:00

vine la tm aviator cu cielo?

SEBASTIAN 08-07-05 06:15

.

Nu stiu daca vine cu Cielo Sei-ul dar stiu ca ar fi un sacrificiu financiar destul de mare.
Platforma, sofer, cazare masa...
Sper sa o poata aduce desi o va face doar de show pt ca puterea nu-i permite in configuratia actuala a transmisiei sa plece cu aderenta de pe loc nici in treapta a doua.

cioli17 08-07-05 10:40

Re: .

Quote:

Sper sa o poata aduce desi o va face doar de show pt ca puterea nu-i permite in configuratia actuala a transmisiei sa plece cu aderenta de pe loc nici in treapta a doua.

io ti-am zis mai sebi ca nu-i treaba cu gumele Matador ce le ai pe sielo , macar un debica pune daca te zgarcesti la neste toyo / yokohama :?

hai ma ce naiba , Matador :? te mai miri ca patinezi intr-una

pimp_lex 08-07-05 15:00

Quote:

Nu stiu daca vine cu Cielo Sei-ul dar stiu ca ar fi un sacrificiu financiar destul de mare.
Platforma, sofer, cazare masa...

pai de ce nu cumpara niste slickuri la SH (dca banii nu-s destui pt noi) si a rezolvat problema

SEBASTIAN 09-07-05 00:09

Quote:

Quote:

io ti-am zis mai sebi ca nu-i treaba cu gumele Matador ce le ai pe sielo , macar un debica pune daca te zgarcesti la neste toyo / yokohama :?

Te inseli si-mi vorbesti de anvelope pe care nu le cunosc, poate voi stiti mai bine cum se comporta alea din propia voastra experienta.
Anvelopele de pe Cielo sunt Dunlop noi Sp Sport si vin acum slikurile.
Hai sa lasam smecheria asta ieftina de care dati dovada si sa discutam serios daca sunteti in stare.
Sa va spun ceva, piesele din acel Cielo poate valoreaza mai mult decat masinile voastre si nu sunt facute pe bordura sau pe marginea drumului.

cioli17 09-07-05 01:15

ce smekerie 'frate' ?

io tot nu inteleg cat de mult cuplu poate avea masina aia incat sa nu poti pleca cu ea de pe loc :!:

mai mult de 250 de N/m nu cred ca aiba si totushi de ce nu poti pleca de pe loc cum trebuie ? e cutia asa de scurta ? cauciucuri zici ca ai Dunlop ? diferentialul ? pleci cu ea de pe loc la 7mii ? :) ciudat ....

SEBASTIAN 09-07-05 08:13

Re:

2 Attachment(s)
Quote:

ce smekerie 'frate' ?

io tot nu inteleg cat de mult cuplu poate avea masina aia incat sa nu poti pleca cu ea de pe loc :!:

mai mult de 250 de N/m nu cred ca aiba si totushi de ce nu poti pleca de pe loc cum trebuie ? e cutia asa de scurta ? cauciucuri zici ca ai Dunlop ? diferentialul ? pleci cu ea de pe loc la 7mii ? :) ciudat ....

Cuplul nu-l cunosc si nici nu prea e usor de calculat-masurat, probabil e undeva pe la 7000rot/mit, turatia maxima este de 8500 si peste, iar motorul functioneaza in parametri de pe la 5500rot/min pana acolo e un chin, cu greu depasesti 5000 dar dupa ce ai sarit si stai un 6500-8500 e fantastic cutia nu e prea scurta 60 treapta 1 si cca. 120 a doua, deci lungute dar retine asta pe la 7500rot/min.
Masina are o plecare violenta din mers dupa cele 5500rot/min.De aici repriza este fulminanta, de necrezut.

Uite si un film cu dat din mers cu cewl mai puternic Subaru din Romania:
https://www.4tuning.ro/gal/albums/FIL...NEASA-LR/2.avi

Street Shark 09-07-05 12:28

[quote=\"SEBASTIAN\"]
Quote:

Quote:

[b]
Te inseli si-mi vorbesti de anvelope pe care nu le cunosc, poate voi stiti mai bine cum se comporta alea din propia voastra experienta.
Anvelopele de pe Cielo sunt Dunlop noi Sp Sport si vin acum slikurile.
Hai sa lasam smecheria asta ieftina de care dati dovada si sa discutam serios daca sunteti in stare.
Sa va spun ceva, piesele din acel Cielo poate valoreaza mai mult decat masinile voastre si nu sunt facute pe bordura sau pe marginea drumului

Asta da afirmatie.

cioli17 10-07-05 11:35

foarte ciudat :?

de ce pana la o anumita turatie masina merge parca inecata , defapt deabia se taraie iar dintr-o data pleaca grav de tot ? :shock:

si tot nam inteles de ce patinezi atata la start

HolySoul 10-07-05 15:39

cat se pierde timpu inainte de start vreo ora doua nu se pot deschide capotele masinilor sa se vada exact ce motor e pe ele ?
doar nu trebe dyno pentru inspectia tehnica ...

aviator 10-07-05 20:16

Re:

Quote:

foarte ciudat :?

de ce pana la o anumita turatie masina merge parca inecata , defapt deabia se taraie iar dintr-o data pleaca grav de tot ? :shock:

si tot nam inteles de ce patinezi atata la start

Axele cu came sunt de vina functioneaza defazat pana la 5000 iar la 5500 intra in forta cu cuplul brutal.
Nu se ineaca, pus si simplu nu merge corect si nu are putere invarte neregulat.Turatia de putere maxima este 8500.

All times are GMT +2. The time now is 08:52.

- Copyright 2026 4Tuning