![]() |
Re: "Petarda" de vineri: Nissan 200 SX tuning
E facuta in bataie de joc!
|
Ne-au intecut francezii detasat la kitchuri! La noi mai vezi Dacia Mpower si alte minuni, dar nu se compara cu asta!
|
Nu e chiar urat dar strica f mult cele 4 eleroane si se vede ca nu este o lucratura de calitate
|
pacat...asa se mai duce cate o masina pe mana cate unui "tuner experimentat"....
|
deci chiar nu pot sa inteleg cum sa spui ca nu e urata ... sau ca daca nu ar avea "chestia aia" ar fi frumoasa ... masina asta e hidoasa .. nu shhtiu cati s`ar vedea in ea sa se duca sa isi ia prietena de aks sau sa iesi prin oras sa dai o tura ... las`o naiba
|
Asta e masina daia multifunctionala ... poti sa mergi cu ea prin oras si in acelasi timp poti sa faci carne tocata :)) la cate eleroane are ....le folosesti pe post de lame ;))
|
1. Gasim masina
2. Furam partea mecanica si o montam pe alt 200SX 3. Punem un motor de Dacia, un sticker cu Nike si i-o inapoiem proprietarului :) :D :lol: ~Nautilus |
Quote:
|
Quote:
|
pacat ca au luat o masina atat de reusita in in varianta stock si au transformat-o in.. in.. in ce dreaq o fii kestia aia hidoasa!
|
creatorul a mers pe principiul...cu cat mai multe ..cu atat mai bune :)))
:P |
nu va suparati imi datzi si mie nr de tel al proprietarului...am ramas fara lame de barbierit si ma gandeam ca imi imprumuta si mie eleroanele alea...:P
|
zici ca e evantai =)))
|
de unde le vin asa idei unora...incredibil....asa e cand ai bani si nu stii sa-i folosesti cum trebuie....
|
tiganie curata..dar la ce motor are..
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning