Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bursa serviciilor AUTO (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto.html)
-   -   Vopsitorie Auto.. (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto/63097-vopsitorie-auto.html)

DriftingCalibra 25-02-08 01:22

Re: Vopsitorie Auto..

Quote:

Originally Posted by CobraArt (Post 1381293)
Bun scoru,astept niste banutzi sapt viitoare si te sun cum ii am.Doar ca faza cam cat ar trb. sa las masina la tine? Sa o termini?

Bun scorul tinand cont ca este / jumatate fata de cat cer multe alte persoane care ofera aceste servicii. Dealtfel cum am citit intr-un topic candva,undeva pe aici " 300-400 euro / set jante vopsite in negru lucioase " ( se pot vedea facute de noi la un pret de nici 3mil. )
Sincer ma dezgustat acel post insa nu sunt in masura sa critic sau sa haituiesc , cei care vor sa vopseasca ceva ar trebui sa faca asta,dealtfel de'acolo si denota faptul ca,acel Thread nu are decat 3 posturi.

Ca timp de lucru ce pot sa spun cu aproximatie 3-4 zile , in functie de solicitarea caroseriei.

alex0406 29-02-08 02:00

salut,ma intereseaza cat m-ar costa vopsitoria pt un urs in 4 usi cu tot cu materiale si mana de lucru?.aceeasi culoare vreau sa-l fac..tin sa-ti spun ca nu dispun de foarte foarte multi bani.Astept un raspuns p.m MULTUMESC sper sa-l fac la tine...imi place cum lucrezi

monk 29-02-08 03:16

azi am ridicat masina de la toni si vreau sa spun ca am fost uimit de ceea ce a iesit. sincer nu mi-a venit sa cred. nu ma asteptam sa iasa asa bine.

Vopsea + lac STANDOX si manopera: 2500 RON
Rezultatul final: nepretuit :D

in alta ordine de idei, maine ii pun bandourile si grilele de pe bara veche si o sa ii fac o poza.

un up de la mine pentru un baiat serios care face ceea ce face cu daruire si care nu se lasa pana nu iese treaba ca la carte.

bubutzu 29-02-08 07:28

Monk,sa nu uiti sa pui cateva poze,sunt chiar curios sa vad ce a iesit.In vara as vrea sa ii dau si eu o vopsea la golfu' meu.

alex.eroilor 29-02-08 17:31

Sal. Spune-mi te org un pret estimativ - indreptat ( infundata putin) si vopsit portiera dreapta fata, vopsit portiera dreapta spate, la un peugeot 307 albastru metalizat

monk 29-02-08 18:20

4 Attachment(s)
si pozele promise..

monk 29-02-08 18:30

9 Attachment(s)
si making of...

DriftingCalibra 01-03-08 00:49

Quote:

Originally Posted by alex0406 (Post 1390711)
salut,ma intereseaza cat m-ar costa vopsitoria pt un urs in 4 usi cu tot cu materiale si mana de lucru?.aceeasi culoare vreau sa-l fac..tin sa-ti spun ca nu dispun de foarte foarte multi bani.Astept un raspuns p.m MULTUMESC sper sa-l fac la tine...imi place cum lucrezi

1. Ce Culoare ( cod culoare/nuanta) ?
2. Materiale calitative clasa ridicata sau nivel mediu ?
Problema banilor este problema tuturor. Este ceva de genul " imi platesti manopera pentru vopsirea in totalitate a masinii si eu ti-o dau fara 2 usi vopsite.
Raspunde la intrebarea 1+2 ca sa iti spun ca idee un pret.

DriftingCalibra 01-03-08 00:52

Quote:

Originally Posted by alex.eroilor (Post 1391942)
Sal. Spune-mi te org un pret estimativ - indreptat ( infundata putin) si vopsit portiera dreapta fata, vopsit portiera dreapta spate, la un peugeot 307 albastru metalizat

Cu aproximatie 800 ron..

DriftingCalibra 01-03-08 01:08

49 Attachment(s)
Proprietar : Cezar , oras - Bucuresti
Auto marca :FIAT, model - PUNTO
CULOARE : IbysWhite + NeGru

monk 01-03-08 01:28

hahaha.. ce moaca am in poza asta =))

alex0406 01-03-08 02:04

Quote:

Originally Posted by DriftingCalibra (Post 1392684)
1. Ce Culoare ( cod culoare/nuanta) ?
2. Materiale calitative clasa ridicata sau nivel mediu ?
Problema banilor este problema tuturor. Este ceva de genul " imi platesti manopera pentru vopsirea in totalitate a masinii si eu ti-o dau fara 2 usi vopsite.
Raspunde la intrebarea 1+2 ca sa iti spun ca idee un pret.

culoare gri sobolan iar materiale de calitate medie...

DriftingCalibra 01-03-08 02:47

Quote:

Originally Posted by alex0406 (Post 1392749)
culoare gri sobolan iar materiale de calitate medie...

aproximativ 20 mil..

serban_pc 08-03-08 19:49

mai Tony dar de ce nu mai raspunzi la telefon ?
incerc sa te sun de cateva zile si nimik.
sunt Serban cu cielo ala auriu pe care il vreau negru

DriftingCalibra 15-03-08 03:23

Crapaturi in lac = pregatirea vopsirea + lacuirea pieselor... nu exista elemente de stopare ale acestora din nefericire pentru noi toti.. s-a taiat ,taiat ramane :x

All times are GMT +2. The time now is 03:47.

- Copyright 2026 4Tuning