![]() |
Re: Matiz-ul meu
6 Attachment(s)
In the night...
|
Matiz micu gigant puternic si rafinat ;) frumoasa masina
|
Man... felicitari pentru masina. Ai facut ceva cu bun gust cum se spune. Multa bafta si spor la treaba cu modificarile pe care vrei sa i le mai aduci. Sa o conduci sanatos si fara incidente.
Salut! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
poze cu tips-ul...
|
Nu ajuta cu nimic daca e doar tips`ul... nu?!?!?! sau e bun si asta la ceva inafara de aspect? Oricum, arata bine :D Bafta`
|
nu te ajuta nici macar toata toba finala pusa "sport", dar un tips... :lol: ce te poate ajuta e o evacuare sport schimbata complet, inclusiv galeria, cu diametru usor marit al tevii, tobe direct-flow, fara catalizatoare si, cel mai important, serpi :) bine-nteles, toate facute de o firma care stie ce face, nu yed sau altele "no name".
foarte frumoasa masinuta, chiar imi place ca e simpla :) bafta. |
Quote:
|
frumoasa foc masina asta...chiar e un matiz reusit sincer,in legatura cu"kitsch" nu e deloc...si parca vad ca cei 5 care au votata nau nici makar masina ,sau au o dacia 1300...nau ei treaba cu lumea modificarilor si a masinilor...bafta multa cu ea si sa ai grija de ea.
|
da, normal ca era mai urata teava aia subtire decat tipsul asta :D e frumos si de calitate, nu e "inox" de rugineste dupa prima spalare :lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am reusit sa vopsesc si plasa cu negru lucios . pozele sunt facute cu telefonul
|
tocmai am achizitionat led-urile pentru bord si vopsea pentru oglinzi si mici retusuri. o sa revin cu poze...
|
am schimbat si led-urile din bord. o sa pun poze cat de curand
|
Tati sa stii ca masinutza ta nu este numai modesta si cu bun gust....E SUPEER FAINuTZA!!!! Zimi si mie cat te-a costat bara fata si spate...sunt farte curios.....cate leduri ai luat pt. borD? eu an vazut parca sunt 3 ca la pozitii su sunt cateva si din aceia mici...cam de 2-3 mm....ajutama te rog....!!!SPOR LA LUCRU!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:30. |
- Copyright 2026 4Tuning