Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz-ul meu B 06 MPG (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/63094-matiz-meu-06-mpg.html)

Dr3adLorD 22-03-08 02:56

Re: Matiz-ul meu

6 Attachment(s)
In the night...

nea_gogu_de_la_gaze 22-03-08 07:43

Matiz micu gigant puternic si rafinat ;) frumoasa masina

Mephysto 23-03-08 23:20

Man... felicitari pentru masina. Ai facut ceva cu bun gust cum se spune. Multa bafta si spor la treaba cu modificarile pe care vrei sa i le mai aduci. Sa o conduci sanatos si fara incidente.
Salut!

Dr3adLorD 24-03-08 00:36

Quote:

Originally Posted by Mephysto (Post 1441426)
Man... felicitari pentru masina. Ai facut ceva cu bun gust cum se spune. Multa bafta si spor la treaba cu modificarile pe care vrei sa i le mai aduci. Sa o conduci sanatos si fara incidente.
Salut!

mersi mult. respect

Dr3adLorD 27-03-08 03:42

2 Attachment(s)
poze cu tips-ul...

Mephysto 27-03-08 08:50

Nu ajuta cu nimic daca e doar tips`ul... nu?!?!?! sau e bun si asta la ceva inafara de aspect? Oricum, arata bine :D Bafta`

Geo_ZGA 27-03-08 10:06

nu te ajuta nici macar toata toba finala pusa "sport", dar un tips... :lol: ce te poate ajuta e o evacuare sport schimbata complet, inclusiv galeria, cu diametru usor marit al tevii, tobe direct-flow, fara catalizatoare si, cel mai important, serpi :) bine-nteles, toate facute de o firma care stie ce face, nu yed sau altele "no name".
foarte frumoasa masinuta, chiar imi place ca e simpla :) bafta.

Dr3adLorD 27-03-08 12:41

Quote:

Originally Posted by Mephysto (Post 1449754)
Nu ajuta cu nimic daca e doar tips`ul... nu?!?!?! sau e bun si asta la ceva inafara de aspect? Oricum, arata bine :D Bafta`

tocmai ti-a raspuns Geo . l-am pus k se vedea urat cu teava aia subtire stock k sa zic asa

D o n n 27-03-08 16:58

frumoasa foc masina asta...chiar e un matiz reusit sincer,in legatura cu"kitsch" nu e deloc...si parca vad ca cei 5 care au votata nau nici makar masina ,sau au o dacia 1300...nau ei treaba cu lumea modificarilor si a masinilor...bafta multa cu ea si sa ai grija de ea.

Geo_ZGA 27-03-08 17:00

da, normal ca era mai urata teava aia subtire decat tipsul asta :D e frumos si de calitate, nu e "inox" de rugineste dupa prima spalare :lol:

Dr3adLorD 27-03-08 22:01

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1450631)
frumoasa foc masina asta...chiar e un matiz reusit sincer,in legatura cu"kitsch" nu e deloc...si parca vad ca cei 5 care au votata nau nici makar masina ,sau au o dacia 1300...nau ei treaba cu lumea modificarilor si a masinilor...bafta multa cu ea si sa ai grija de ea.

da acuma ce sa zic nu critic pe nimeni dak asta a fost parerea lor si-au exprimat-o. bafta multa si tie

Dr3adLorD 27-03-08 22:11

2 Attachment(s)
Am reusit sa vopsesc si plasa cu negru lucios . pozele sunt facute cu telefonul

Dr3adLorD 29-03-08 00:38

tocmai am achizitionat led-urile pentru bord si vopsea pentru oglinzi si mici retusuri. o sa revin cu poze...

Dr3adLorD 02-04-08 23:40

am schimbat si led-urile din bord. o sa pun poze cat de curand

WOLFI3 03-04-08 01:00

Tati sa stii ca masinutza ta nu este numai modesta si cu bun gust....E SUPEER FAINuTZA!!!! Zimi si mie cat te-a costat bara fata si spate...sunt farte curios.....cate leduri ai luat pt. borD? eu an vazut parca sunt 3 ca la pozitii su sunt cateva si din aceia mici...cam de 2-3 mm....ajutama te rog....!!!SPOR LA LUCRU!!!

All times are GMT +2. The time now is 10:30.

- Copyright 2026 4Tuning