![]() |
8 Attachment(s)
sunt de parere cu neb1RUN... a fost foarte slab organizat. M-a dezamagit total cand am intrat si erau vreo 20 de masini care au participat la evenimet. Mi-a placut demonstratia ce a facut-o Rx8, M3 si masinuta teleghidata in rest ***. A da si Dragu care a fost spectaculoasa si mult respect M3-ului care i-a facut pe toti la linii inclusiv Rx8 si Celica dar pina la urma 321 de cai sa vazut. E drept ca am ajuns pe la 2-2:30 dar nu am vazut nici premierile best interior, best ext., best rims... si tricouri ude care erain program! Fata de ca a fost la Oradea a fost foarte slab, adevarat ca a fost International acolo dar Organizarea si-a spus cuvintul. Dar sa nu fim asa de rai, e bine ca sa facut de \"noi\" Romanii si sa speram ca este un inceput bun pt. a promova Tuningul si in romania. Cateva poze pt. cei care nu au fost :wink:
|
mah ce fel de bmw e ala galben?ca l-am vazut de 2 ori si prin oras!
a si inca ceva nu stiu daca a vazut cineva audiul a4 din parcare..era putin mai incolo de intrare. arata ffffffffffff bine...nu era foarte tare tunat dar era cu gust...super fain! falicitari proprietarului |
E BMW 850. (cel galben).
|
Caroserie tip E31 a fost o serie destul de limitata exista si motor M pentru ele la 5,5 Litri V12 acelea e moartea pe 4 roti. :twisted:
|
nu 850 CSi zii tu?
ca asa era cel de pe aeroport...am avut ocazia sa merg cu unul , dar asta a fost acum cativa ani buni...eram micut si nu stiam eu de tuning si viteza...dar tin minte ca imi placea ca stateam bine in scaunul din fata...:)) |
1 Attachment(s)
Ai memorie buna daflyer, intradevar este 850 CSI. :)
|
Intrebare...
Nu stiu de ce in alte parti ale tarii sunt oameni capabili sa organizeze niste spectacole de tuning sau linii excelente si la Cluj nu....
Sa fie oare preocuparea de a lua banii la fraieri mai mare decat cea de a face un show calumea....probabil ca da Din pacate nu este numai parerea mea ci si a multor oameni cu care am mai vorbit. Pana la urma ajungem la concluzia ca nu se vrea organizarea unui eveniment aici cum se face in alte orase ale tarii......mare pacat..... |
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:43. |
- Copyright 2026 4Tuning