Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Intalniri in trafic! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/62900-intalniri-trafic.html)

juana_man 04-02-08 07:39

Re: Intalniri in trafic!

vazut multe masini cu numere de MM in parcare la MC Donalds :):):)

ahh si inca un ursulet alb cu MAD :):):)

GODLESS 04-02-08 08:19

Quote:

Originally Posted by juana_man (Post 1333761)
vazut multe masini cu numere de MM in parcare la MC Donalds :):):)

ahh si inca un ursulet alb cu MAD :):):)

In parecare la MC Donalds in cluj sau brasov ? :D :D

juana_man 04-02-08 08:23

Quote:

Originally Posted by GODLESS (Post 1333795)
In parecare la MC Donalds in cluj sau brasov ? :D :D

ohhhh,fuck,eram in MM :):):):)

oricum ceace am vazut la voi in mm......mo incalzit la suflet :):):):)

R M B 04-02-08 14:31

Quote:

Originally Posted by juana_man (Post 1333802)
ohhhh,fuck,eram in MM :):):):)

oricum ceace am vazut la voi in mm......mo incalzit la suflet :):):):)

ar fii frumos sa pot spune si eu acelasi lucru despre SM.

juana_man 04-02-08 14:41

Quote:

Originally Posted by R M B (Post 1334582)

:lol::lol::lol::lol: mo incalzit la suflet altceva :lol::lol::lol::lol: si sa nu zica lumea k is rau iti explic in PM

MarcCorneliu 04-02-08 16:18

Quote:

Originally Posted by R M B (Post 1334582)

Vai ce rau esti :). adevarul e ca si in sm sunt masini tari

MM 04 RSC 04-02-08 23:05

Keisuke - ora 23:40 - b-dul Traian (langa muzeul de mineralogie), cu o mica tentativa de sideways ;))

Keisuke 05-02-08 01:51

Quote:

Originally Posted by MM 04 RSC (Post 1335721)
Keisuke - ora 23:40 - b-dul Traian (langa muzeul de mineralogie), cu o mica tentativa de sideways ;))

Incalzeam franele si testam suprafata de rulare :D

adisoruc 05-02-08 09:07

vazut RMB in jurul orei 19 la jelaterie!

3B_S2 05-02-08 09:09

Quote:

Originally Posted by adisoruc (Post 1336202)
vazut RMB in jurul orei 19 la jelaterie!

bine ca nu l-ai vazut la inghetzatarie:lol:

adisoruc 05-02-08 09:12

so fi infocat prea tare probabil si ii trebuia ceva sa se raceasca!

danny_bik3ru 05-02-08 16:22

adisoru . Seatu tau ii rosu? :)

VG30DETT 05-02-08 17:18

azi am avut o zis foarte naspa poate era mai bine sa nu ies cu masina la plimbare.1 analfabetismul este foarte raspindit mai ales la noi in oras pt. ca majoritatea soferilor pe care i-am intilnit azi in trafic nici macar nu stiu ce inseamna triunghiul rosu(atentie copil la bord) aflat pe luneta din spate a masini.Un asa zis 'sofer' m-a clacxonat zicindu-mi de ce merg incet, dupa cateva depasiri si clacsoane am reusit sa vorbesc cu el intrebindu-l daca vede triunghiul si stie ce inseamna mi-a raspuns ca nu stie.2 nu cunosc mad-ul (nebunul)ca asa are nr la masina(mm-06-mad) era sa ma loveasca in spate pe independentei iar daca nu eram cu fetita in masina ar fi pus-o rau de tot cu mine.(ferestete cind te mai intilnesc in trafic).uni mai au si copii mici in masina.Unele persoane au luat permisele cam aiurea si ne miram ca se intimpla atitea accidente.:evil::evil::evil::evil::anger::anger::a nger::anger:

MarcCorneliu 05-02-08 17:41

Quote:

Originally Posted by VG30DETT (Post 1337237)
azi am avut o zis foarte naspa poate era mai bine sa nu ies cu masina la plimbare.1 analfabetismul este foarte raspindit mai ales la noi in oras pt. ca majoritatea soferilor pe care i-am intilnit azi in trafic nici macar nu stiu ce inseamna triunghiul rosu(atentie copil la bord) aflat pe luneta din spate a masini.Un asa zis 'sofer' m-a clacxonat zicindu-mi de ce merg incet, dupa cateva depasiri si clacsoane am reusit sa vorbesc cu el intrebindu-l daca vede triunghiul si stie ce inseamna mi-a raspuns ca nu stie.2 nu cunosc mad-ul (nebunul)ca asa are nr la masina(mm-06-mad) era sa ma loveasca in spate pe independentei iar daca nu eram cu fetita in masina ar fi pus-o rau de tot cu mine.(ferestete cind te mai intilnesc in trafic).uni mai au si copii mici in masina.Unele persoane au luat permisele cam aiurea si ne miram ca se intimpla atitea accidente.:evil::evil::evil::evil::anger::anger::a nger::anger:

1.Poate confunzi masina.2.Poate a fost taicameo si nush care e mai sofer dintre voi doi.3. Nu mai fi asa smardoi la tastatura, daca vrei sa "o punem cu tine" zi cand sa ne intalnim si unde. smecherule

VG30DETT 05-02-08 17:50

:dance::dance:
Quote:

Originally Posted by MarcCorneliu (Post 1337280)
1.Poate confunzi masina.2.Poate a fost taicameo si nush care e mai sofer dintre voi doi.3. Nu mai fi asa smardoi la tastatura, daca vrei sa "o punem cu tine" zi cand sa ne intalnim si unde. smecherule

te ai enervat? foarte bine asta era si scopu pt ca la fel de tare m-am enervat si eu si sotia cind era sa ma lovesti(sau cine era)cuvinte ca" smardoi' sa le folosesti cu alti pt ca sunt vorbe tiganesti dud.:lol::lol::lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 06:23.

- Copyright 2026 4Tuning