![]() |
low este frumoasa intradevar...
dar am si eu o obiectzie nu mai pune NOS pe dacie ca o dai in kitch dupa parerea mea... era mai bine simpla... este creatzia ta...faci ce vrei cu ea...eu ti-am dat o sugestie...si cred ca sunt mai multzi de parerea mea... in orice caz si tu ai super talent si ptr asta va felicit :wink: |
Merci , chestia aia cu NOS am pus-o din motiv k nu am vrut sa stric detaliile masinii cu vreun vinil k era prea mult de munca , intradevar e destul de najpa chestia aia cu NOS , merci pt sfat :D
|
imi place dacie men..felicitari :roll:
|
1 Attachment(s)
Fratzilor uitatzi shi eclipse-ul...sper sa va plak...app nu uitatzi k mane mai intra shi skyline-ul ;)....ashtept parerile voastre
|
Soo per frumoasa astept si golfu meu :D si toate celelate masini :D
ps: daca te ti de treaba ai viitor mare:D |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Uitatzi shi skyline-ul...cum e? imi cer scuze pt faruri...dar nu am mai avut timp...mai bag o poza shi cu el cu faruri ;)....urmeaza dacia lui Lucian...shi matizul
|
superb dar....stiu k nu ar trebui sa comentez...nu are cauciuce :( :cry: da e misto in rest...bine pusa in pagina :wink:
|
Da maskt...sry k nu are cauciuce....prom k o sai pun...k?mai tre so aranjez putzin mai bag poze cu ea mane....GATA!
|
ok ok mai trebuie retusata...io zic sa le faci baietilor masinile pe care le-ai promis si dupa aceea le mai retusezi :wink: :roll:
|
Mai maskt am impresia k nu tzia placut skyline-ul....oricum o retusham dupa c faceam restul d mashini....E chiar nashpa??????fratzilor lam shi p mine!!!!!
|
Re:
Quote:
|
chill dawg....masina e super belea....chiar marfa.... :wink:
|
Re:
Quote:
|
hai ca e talentat baiatul asta.acum vb super serios,chiar nu am nimic de castigat daca ii fac reclama dar cand este ceva de apreciat o fac cu cea mai mare placere.asteptam urmatoarele masinute desenate si mai ales ochioasa mea romanca.numai bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:25. |
- Copyright 2026 4Tuning