Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Desene de mana foarte reusite, postare la comanda (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/6284-desene-mana-reusite-postare-comanda.html)

orlando 07-07-05 15:19

low este frumoasa intradevar...
dar am si eu o obiectzie nu mai pune NOS pe dacie ca o dai in kitch dupa parerea mea...
era mai bine simpla...
este creatzia ta...faci ce vrei cu ea...eu ti-am dat o sugestie...si cred ca sunt mai multzi de parerea mea...
in orice caz si tu ai super talent si ptr asta va felicit :wink:

Low_Ridah 08-07-05 08:19

Merci , chestia aia cu NOS am pus-o din motiv k nu am vrut sa stric detaliile masinii cu vreun vinil k era prea mult de munca , intradevar e destul de najpa chestia aia cu NOS , merci pt sfat :D

c i k y 08-07-05 14:36

imi place dacie men..felicitari :roll:

killerhitman2002 08-07-05 19:37

1 Attachment(s)
Fratzilor uitatzi shi eclipse-ul...sper sa va plak...app nu uitatzi k mane mai intra shi skyline-ul ;)....ashtept parerile voastre

GolfuletzS 08-07-05 21:43

Soo per frumoasa astept si golfu meu :D si toate celelate masini :D

ps: daca te ti de treaba ai viitor mare:D

c i k y 09-07-05 16:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"killerhitman2002\"
Fratzilor uitatzi shi eclipse-ul...sper sa va plak...app nu uitatzi k mane mai intra shi skyline-ul ;)....ashtept parerile voastre

:shock: ce sa mai zic men stii ca io de fiecare data raman uimit de creatiile tale ... iti urez multa bafta in continuare...ai talent :wink: eclipsele asta e foarte reusit :roll:

killerhitman2002 09-07-05 21:29

1 Attachment(s)
Uitatzi shi skyline-ul...cum e? imi cer scuze pt faruri...dar nu am mai avut timp...mai bag o poza shi cu el cu faruri ;)....urmeaza dacia lui Lucian...shi matizul

c i k y 09-07-05 21:57

superb dar....stiu k nu ar trebui sa comentez...nu are cauciuce :( :cry: da e misto in rest...bine pusa in pagina :wink:

killerhitman2002 09-07-05 22:03

Da maskt...sry k nu are cauciuce....prom k o sai pun...k?mai tre so aranjez putzin mai bag poze cu ea mane....GATA!

c i k y 09-07-05 22:13

ok ok mai trebuie retusata...io zic sa le faci baietilor masinile pe care le-ai promis si dupa aceea le mai retusezi :wink: :roll:

killerhitman2002 09-07-05 23:50

Mai maskt am impresia k nu tzia placut skyline-ul....oricum o retusham dupa c faceam restul d mashini....E chiar nashpa??????fratzilor lam shi p mine!!!!!

c i k y 09-07-05 23:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"killerhitman2002\"
Mai maskt am impresia k nu tzia placut skyline-ul....oricum o retusham dupa c faceam restul d mashini....E chiar nashpa??????fratzilor lam shi p mine!!!!!

nu men nu...imi place la nebunie stai linistit..e bestial...atat ti-am zis ca nu are cauciucuri si mie k se srik frumusetile alea de jante pe care le-ai proiectat :lol: doar atat:fa-i cauciuce si e minunata :wink:

Skillzu 10-07-05 00:16

chill dawg....masina e super belea....chiar marfa.... :wink:

aicad 10-07-05 18:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
low este frumoasa intradevar...
dar am si eu o obiectzie nu mai pune NOS pe dacie ca o dai in kitch dupa parerea mea...
era mai bine simpla...
este creatzia ta...faci ce vrei cu ea...eu ti-am dat o sugestie...si cred ca sunt mai multzi de parerea mea...
in orice caz si tu ai super talent si ptr asta va felicit :wink:

:)) u funny guy, kitch auzi :))

GABBY_ 10-07-05 20:03

hai ca e talentat baiatul asta.acum vb super serios,chiar nu am nimic de castigat daca ii fac reclama dar cand este ceva de apreciat o fac cu cea mai mare placere.asteptam urmatoarele masinute desenate si mai ales ochioasa mea romanca.numai bine

All times are GMT +2. The time now is 04:25.

- Copyright 2026 4Tuning