![]() |
SALUT :wave: Sper sa nu deranjez pe nimeni,da mai traeste cineva pe la voi :lol: si lasatimi si mie un fel sa mai dau de voi un Id,Nr.,mail ceva :wink:
|
Ne am gasit pana la urma...
Sa stii ca eu am iesit asa de brusc de pe net...ca mi sa inchis calc. si dupa am plecat...asa k sa stii... |
noi suntem pe aici dar observand ca nu mai posteaza nimeni am crezut ca lumea a plecat din tara :lol: noi ,cei din constanta sunt bine si week-end-ul trecut ne-am intalnit aici la mare cu patronul clubului nostru :lol: ,am avut ceva discutii si putina miscare prin oras.numai bine si sper sa tinem legatura cat mai des.id de mess: ngabi16
|
salutare la totzi, sunt nou printre voi
|
Veniti la cursa de pe 19 martie???
|
Putin probabil ...avand in vedere cate masini din club sunt in curs de pregatire pt. alte lucruri.Si mai ales ca nu avem persoane care sa vrea sa participe la INDEMANARE ...
Stii prea bine ...noi suntem pe Muzica si Viteza.Dar cine stie...!?!?! Macar dak nu participam , venim sa ne uitam. |
Re:
Quote:
|
Mda...am gresit , am confundato cu cea de pe 19 feb. , am cam pierdut notiunea timpului...
Asadar , mai mult ca sigur vom avea cativa participanti. Dar , d c intrebi ? |
Re:
Quote:
|
75...de cai , sa vedem dak ai cu ce sa te dai , adik sa aiba si rost cursa ...
|
Re:
Quote:
|
toate cele care participa de obicei la Legal Racing au peste 100 ...
Sa vedem dak o sa ai parte de o solenza... |
Re:
Quote:
|
Sa vedem...care dintre ele o sa fie gata pana atunci .
Dar tre' sa ti gasim ceva...nu se poate ! |
am un vento diesel .... din 95/..cu 90 de cai...dar...nu stiu dak o sa putem sa ne intalnim acuma..poate la vara .. :D macar asa ... de dragu de a participa..
si in plus nici nu stiu unde si cand e cursa..k la noi...la tzara mai greu.... bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 08:34. |
- Copyright 2026 4Tuning