![]() |
Re: vreau proiectoare
Quote:
:D:D:D:D greseala mea atunci...daca le pui acolo unde sunt cele standard o sa se vada bine....bafta la montaj |
merci
am inceput deja...acu astept sa se intareasca fibra.....pun poze mai tarziu |
3 Attachment(s)
astea sunt poze de lucru....mai pun pe parcurs....
|
pareri ?
vor fii vopsite negru..ma gandesc io ...ce ziceti ? |
Ce misto arata aia mica pe langa cea mare :lol: Buna treaba :D Ce o sa vopsesti cu negru, tot suportul inclusiv luminile?
|
lolololol
numai suportul bre !!!!!!o sa se vada fix numai proiectoarele nu si margine gaurii |
o parere..io asa o sa fac ...dar peste proiectoare dalea standard...pun plasa daia neagra cum am la grila..peste proiector...la tine sar vedea super...ar masca si proiectoarele si modelul ala de la capcau ala negru...e doar o parere...daca le fac la mine sapt asta ...o sa vedeti :D
|
Cand am vazut azi la munca ca cereai pareri exact la cum te-ai gandit tu m-am gandit si eu si am zis cum ajung acasa iti spun idea mea dar vad ca te-ai descurcat deja si da foarte bine acolo.Acum despre partea cu vopsitu' am o intrebare:cu ce vopsesti suportul ala ca si eu vreau sa vopsesc rama aia de la proiectorul standard cu negru dar nu am spray.Ma gandeam ca poate imi imprumuti si mie ceva vopsea sa-mi dau si eu ramele (asta daca ai si doresti) si daca da poate vii cu ea duminica daca ne intalnim ca sa le fac si eu.Spor la treaba.
|
bre eu fac in felul urmator : smirghel fin peste tot , benzina , vopsea auto...am mai facut si nu se cojeshte. daca vrei iti aduc duminica.
|
Si cu ce dai vopseaua? Pensula sau la pistol?Oricum ar fi ramane stabilit pentru duminica...si asteptam poze cu opera completa. Mersi.
|
2 Attachment(s)
bre, acu am dat cu pensula ca ie tarziu si nu vreau sa imi pun vecinii in cap. dar de obicei dau cu pistolul. asta este forma finala :
mai trebe montate pe masina.....sper sa tremin azi... |
misto tare au iesit :)
|
merci merci
|
sooper belea cum au iestit proiectoarele in forma finala! Bravo! Felicitari!
|
Nice shit !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:55. |
- Copyright 2026 4Tuning