![]() |
Re: G-Power BMW M5 Hurricane
240.000 Euro nu i-as da pe un BMW cu un aspect totusi "normal" ....chiar daca are motorul puternic, ma duce gandul mai mult la un Maserati sau Lamborghini...
|
pt performante nu am ce sa i reprosez, dar l aspect e mai frumos un M5 stock dupa parerea mea
|
nu e vorba de cheltuit 240.000 euro pe o masina cu valente sportive ca nu se poate impune decat la topspeed in fata altor marci ca si lamborghini, ferrari etc , parerea mea ca atat m5-ul acesta cat si brabus rocket se orienteaza catre pasionati ai marcilor, cu multe milioane in cont care isi doresc ceva m-a deosebit/unicat.
|
tare da trebuia sa il faca mai spectaculos shi optic
|
Mie personal imi place mai mult kit-ul de pe M5 decat asta....daca s-au chinuit atat la motor, puteau sa o faca si la estetica...
|
700 de cai si numai 0-100 in 4.2 secunde?? mi se pare suspect de incet
|
sa vedeti acum replici la jante...bari din fibra...si altele...ce v-or aparea :)) oricum asta super tare masina
|
wow... super bmw-ul... e cel mai rapid dintre toate masinile de familie.. sau limuzine.. e super !!
|
Quote:
|
Quote:
|
Stau si ma gandesc daca am face o comparatie (calitate , pret ) eu zic ca este un pret rezonabil avand in vedere alte masini care sunt stock si costa mai mult !!
|
Re: M5 G-Power, cel mai rapid BMW de strada
Quote:
|
Quote:
|
Re: M5 G-Power, cel mai rapid BMW de strada
Quote:
evident ca nu ai cum sa mergi cu 400....in Ro si 200 sunt greu de tinut 10 min! alta chestie....cum putezi compara asa: nu imi cumpar M5 asta mai bine imi iau SLR?! e ca si cum ai zice....nu imi cumpar A6 imi iau un RX8...e clar ca este masina adresata unui anume segment de piata... :rolleyes2 |
eu zic ca va certati degeaba...pana sa ajunga cineva la performanta celor de la porsche cu 911-le ala modificat de 9ff (400 km/h, am si poze daca nu credeti, dar va puteti convinge...cautati si o sa gasiti)
ON TOPIC: mda...la exterior nu e cine stie ce (adica e apropiat de modelul de serie) si mimi place asta...motot super bun...dar la banii astia m-ar atrage mai mult un GT2 sau un RUF RT12 |
| All times are GMT +2. The time now is 18:28. |
- Copyright 2026 4Tuning