![]() |
Re: ShadowCrew nou club in timisoara
planuri de viitoru,cam in 1 luna speram sa dam drumu la site,participarea la cat mai multe show-uri de tuning,poate daca reusim sa organizam si ceva legale la noi ar fi extraordinar,o luam incet incet planuri sunt o gramada sa speram ca le vom putea duce la bun sfarsit ;)
|
Ajutor......pls sariti cu ideii de modele pentru golfu meu.....ca il bag la vopsit.....ce model sa fac ????pls niste poze sau ceva ptr niste idei
|
Vorbeste cu Aldomoro .... 0723144112 asta fiind una....
si a doua....ca am sters mesaju ... care mi`a dat pm ca ...??? minciuni ?? care cika s`a vazut cu Tania? ce nu`mi plac incordarile astea.... Speedball_tm bafta cu modelele:) |
eu si inca un preten ne-am intalnit cu tania.....deci ceva nu ii bine la mijloc......si imi cer scz daca am gresit dar ea o zis ca ii masina ei.......plm..........
|
Quote:
|
Speedball_tm posibil ca v`ati intalnit cu ea...dar mai bine lasa moarta treaba si nu o mai discuta...is chestii cu niste sponsorizari si ceva cu un martalog...las`o moarta
la termal poate mai stii am adus`o sa`ti vada masina...daca ai si tu lambo...am venit cu un 5`ar... te rog nu mai pomeni de chestiile astea . ca dup`aia intervin certuri...o sa te sun cand is cu masina la plimbare, am nr tau si ne vedem la un ceai si iti povestesc ca sa intelegi daca chiar vrei sa stii...dar nah... hai ca mai discutam ;) ceau |
acum neam dat si noi seama care i treaba :-)combinati si o mare neintelegere am mers la cine nu trebuia bine ca so lamurit ;)
|
NOh...Sanatate baieti, io va las.ceau
|
3 Attachment(s)
o sa urmeze poze si cu filtru spor;) www.max-tuning.ro:D
|
dute-n matea :))))) ce tare i c4 ala jur :-P se misca ceva cu golfu :-)
|
4 Attachment(s)
Cam murdar motoru dar important ii filtru sport:D .....mai urmeaza si alte dotari OPTIONALE:)
|
cel mai important i cum suna :-)8):-)
|
Aaa,nu cum trage ?
|
baaa poi sa vezi acum ca are filtru sport si finala rupe asfaltu cred k are vreo 150 d cai :-):-):-):-):-P:lol::-P
|
se deplaseaza prin suctie+propulsie ca migurile !? :D :p
P.S. Trebuia sa te pun sa astepti pe dreapta azi pe Cugir,asa mandru ai trecut cu cepatru-le tau pe langa meganu meu amarat ! :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning