![]() |
Re: E30 - 320i
3 Attachment(s)
astazi mam plictisit .............. dah yo zic ca arata destul de fain :D
|
sper ca prin el nu rasuna gutza sau alti manelari d-astia...
|
Quote:
|
cumpar motoras si cablare ptr trapa electrica BMW E30 ...... daca ma puteti ajuta ........... 0727734313 sau pe Y mesenger :luda_krys2003
|
Am remarcat ceva in pozele pe care le-ai pus acum ultima data. Atentie, siguranta pe care ai montat-o tu si de altfel orice fel de siguranta pe alimentare se monteaza cat mai aproape de acumulator ca in cazul in care ar fi nevoie sa intrerupa curentul de cat mai aproape de acesta, din simplul motiv de a nu ramane curent in instalatie pana in potrbagaj, adik daca faci un scurt circuit cumva doamne fereste sa nu mai ai curent pe cablul de alimentare, asa, unde e montata de tine iti ramane curent pana in spatele masinii la suguranta, care in locul unde ai amplasat-o tu este fix degeaba pusa. Stiu ca nu da la fel de bine pusa sub capota la motor, dar....
Take care. |
Quote:
|
La concurs ilegal pierde in pune primu frana :)) nu-i asa?????
aseara am avut o surpriza un audi A8 :)) nustiu ce motor avea dar ma tineam langa el si in a 3a pe la 120 km/h am facut o gresala ... am uitat de limitator .. dar pana laurma cu vreo 3-4 metri era mai infata :)) dar a pus frana ......... Domnul cu Audi Un mesaj sami scrii ce motor ai ???? |
Quote:
|
Ce faci man .. vi duminica in centru ?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Cateva modificari noi
|
Cand vii pe la bloc sa vad ce ai acolo?
|
3 Attachment(s)
Arata fain :D
|
bara e de la GYR`u?? :) deci la tine a disparut de pe masina :)
Felicitari...tu esti un nebun :) in sensu bun |
:)) da bara e de pe GYR`u .... de unde stii ca is nebun? :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:59. |
- Copyright 2026 4Tuning