![]() |
Re: Discutii diverse intre userii Slatina
difernta maxim 700 euro pt auto inscris
|
da si tu detalii despre astra...ce an, ce km, ce motor, cat costa taxa de inmatriculare, sunt eu interesat poate facem ceva...
|
este inscrisa, an e 92, km 226.000 reali, tocmai am schimbat injector, capete de bara, termostat, kit ambreiaj si tot ce tzine de frane....
|
si tzin sa pecizez si eu k arata si este in stare foarte buna...
|
Quote:
|
1.6i 75 cai + gpl...pana acuma ceream 2200 euro ca pusesem ochii pe o pisica...dar s`a dat pisica si pretu revine la 2600:(
|
ma mai gandesc...cam mare pretul....poze pui???
scuze aveai poze in semnatura, nu am fost atent... |
accept si schimburi + /- diferenta :D pretu nu e batut in cuie ca oricare alt pret
|
Dacă ştiţi pe cineva interesat de motociclete, ATVuri, scootere, piese, accesorii sau echipamente, www.BBYMotors.ro.
|
slatina..trezeste\'te ...ce mai faceti oameni buni...:| unde mai poti merge in slatina sa pierzi timpul ? ca eu m\'am cam plictisit:| plictiseala peste plictiseala
|
daca aveti un fotograf profesionist automotive photography in slatina pentru 4TuningFestival 18-19 octombrie romexpo pentru acces pe pista aici sunt formele pentru obtinere legitimatie https://forum.4tuning.ro/570-4tuningfestival-festivalul-tuning-drift-and-sound-18-19-octombrie-2008-romexpo/93552-foto-video.html
noroc |
profestionist..neah :D poate pasionat :D eu sunt ala :D scula buna nu am..e un nikon coolpix:D dar o sa fac si eu pe acolo ceva
|
haideti mai ca suntem noi mici dar o sa ne facem mari promit eu.....:pistoles:
|
cati useri mai sunt pe Slatina
|
ady te'am vazut aseara..am dat sa te salut dar nu am mai apucat :D ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning