![]() |
Re: Unde va tineti machetele si cum sunt aranjate?
3 Attachment(s)
Asa le tin :)
|
3 Attachment(s)
Colectia mea , momentan locatia este provizorie imi voi face un raft , dar stau prost cu timpul liber . Totusi am facut cateva poze de grup sa se vada lumea si colectia mea.
|
5 Attachment(s)
Pe rafturi facute de mine. E un pic de problema cu praful. M-am gandit sa le fac usi de sticla dar si asa sunt prea grele, si cu prea multa sticla mi-e frica cu juniorul meu daca ajunge la ele sa nu le sparga.
|
7 Attachment(s)
Asta e modul meu de aranjare. Le tin in cutie momentan, din cauza prafului dar intentionez sa le scot pe toate. Pr raft sunt pe serii, producatori si marci.
Intre timp au mai intervenit modificari. |
Sticla aia face parte din decor ?
Eu le tin in cutii ca inca nu am casa mea. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu. Dar l-am uitat acolo cand am facut poza. |
2 Attachment(s)
asa le tineam pana acu cateva luni...
|
4 Attachment(s)
acu sunt la loc in cutii :))
|
copilul ai uitat sa il pui in cutie....... glumeam :peace:, sa iti traiasca!!! Frumoase machete, spor la colectionat in continuare!!!! Esti fan VW asa-i???
|
Ahahahah ce scumpic e , cred ca daca intoarce capsoru face o fatza la machete :)) mama mama ce ar vrea sa se joace cu ele :)) Sa-ti traiasca copilu` si spor la colectionat in continuare !
|
merci fain si voua daca aveti!... daca nu sa faceti!
in alta ordine sunt mare fan vw aircooled si colectionez modele la 1/18 aircooled racite pe aer, deja de la vw am aproape tot urmeaza porsche :) p.s. o sa postez la machetele mele cand am vreme ce am mai tunat |
Frumoasa colectie. Poti sa-mi spui si mie de unde ai luat Golf 1 gti solido ? ma intereseaza si pe mein, dar nu l-am gasit decat pe ebay la preturi mult prea mari.
ps: sa-ti traiasca copilul |
merci mult!
g1 gti l-am luat din benzinaria petrom din talmaciu inainte de sibiu mai era si la benzinaria din sibiu de la iesire ! era si un gordini! l.e. acu imi pica fisa ca l-am vazut si intr-un carrefour aci in bucuresti |
| All times are GMT +2. The time now is 01:31. |
- Copyright 2026 4Tuning