![]() |
Re: Grecu Evo Is Back
la prima incercare cu cine?
|
porsha rox :)
|
ar putea incerca sa vina la Tulcea pe data de 12 octombrie, e cineva cu un evo 8 care cred ca si-ar dori sa il cunoasca intr-un cadru legal!!!
|
Quote:
|
in primul rand acea persoana cu evo8 ar trebui sa se gandeasca ca totusi omul asta vine din afara....deci e de bun simt sa vina acea persoana la Bucuresti nu invers
|
GTR-UL ESTE IN POSESIA PROPRIETARULUI DE 2 ZILE...SI SE PARE CA INCA NU S-AU CUNOSCUT FOARTE BINE......NU S-A INTELES CU LUNCH-CONTROLUL ......DATA VIITOARE VA FI ALTCEVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
aia e ! totusi este o cutie secventiala ce este asa greu ? are si mod automat nu prea vad unde sunt problemele !
|
Quote:
ma gandeam eu ca apesi pe 1 buton 2 si in timp ce te uiti la un DVD, masina face singura totul. :)) |
E de bun simt ceea ce zici cu venitul la buc dar din pacate acolo nu sint curse intr-un cadru legal deci.......
|
Quote:
|
No effence, insa poate ne spune cineva si noua cum de s-au putut cronometra acei timpi pe Beltronics iar cand a fost o disputa directa cu Porsche-le nu prea s-a intamplat acelasi lucru.
|
Quote:
Cand am cronometrat am mers cu suspensia pe confort insa nu am stiut ca este o conditie ca sa poti face start cu lounch control. Nu cauta nimeni scuze, am aflat ce s-a intamplat si acum vrem sa refacem cursa, nu a zis nimeni ca GTR-ul bate Porsche, vrem doar sa vdm ce se intampla cu un start curat si fara probleme. |
Quote:
|
Dupa datele de aici Porsche ar fi castigator la o cursa de drag si cam acelasi lucru am vazut si in diferite alte comparatii, in schimb pe circuit e spulberat de GT-R 35.
Nissan GT-R vs Porsche 997 Turbo - http://www.fastestlaps.com/index.php...=4585844a79f19 Oricum eu sunt in favoarea lui GT-R / total , pret/performanta+dotari. |
probabil ca uitati ca porschele cu care s-a dat nu are nici el launch control (nu lunch care in engleza inseamna pranza dar ma rog....) si nici nu a plecat cu piciorul pe frana
deci nu vad unde e problema? |
| All times are GMT +2. The time now is 17:25. |
- Copyright 2026 4Tuning