![]() |
am votat frumoasa intr-adevar..stiu masina asta de cand era in Brasov si de atunci ma tot gandesc cum ar arata alta culoare..cred ca si mai bine :wink:
|
1 Attachment(s)
e frumoasa masina, dai ii lipsesc niste praguri :roll: iar daca o faci mai \"clear\" va fi si mai frumoasa :wink:
p.s. uite cam ce as mai face eu la masina ta... |
Exact asa vreau sa o fac si eu . Poate un prag ceva mai finutz.
|
Nu am stat sa citesc tot...masina e bine rau de tot...cred ca singura Dacie cu adevarat reusita(sa nu mi o bagati pe gat pe aia 1310 cu faruri de golf ca .....nici macar nu vreau sa ma gandesc la ea).
Si am o intrebare si un sfat. 1. NU O VINDE...continua ce ai inceput ca merita. 2.cati cai are pana la urma? (am inteles ca 120 cp) P.S sa mai treci cu ea pe la Victoriei sa ma mai holbez si eu la ea...noi nu ne cunoastem personal (ca sa nu crezi ca ma stii) Multmesc ! |
Re:
Quote:
Cai are peste 120. Prin Victoriei mai greu ca s-a cam stricat treaba ... imi place talonul masinii. ;) |
e prea misto masina sa n-o vinzi
ca daca o vinzi tre sa incepi de la inceput ai fii nebun daca ai vide-o :woowoo: :woowoo: :woowoo: |
...
frumoasa mashina lucian ... nu o vinde ... cred ca ai muncit mult la ea ca sa o dai ... arata superb ... are doar +uri peste tot ... ;) 8)
|
parerea mea e ca daca o vinzi, faci o mare greseala...
cati cai are acum motorul?cat a crescut dupa ce face \"psssst\"? pentru o dacie e beton....si nu numai pentru o dacie.trust me! |
Re:
Quote:
|
Re: ...
Quote:
|
Ti-ar mai trebui o grila fatza calumea, alba. Si zi-mi la care stiker renunti: TSW sau Speedline Corse :lol: ?
|
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
|
daca totusi te gandesti sa o vinzi...eu ma anunt primul care o cumpara :D
pe bune. Deocamdata nu am bani de altceva, si nu vreau sa aiu o vechitura nemteasca, fie ea si ursuletz sau golf GTI... Deci, si eu o sa vreau sa mpodific o batrana decie, ca...e mult mai interesant si totusi daca pica planetarele sau altceva nu vand apartamentu' sa imi iau altele :) hi hi :D By the way, unde ai gasit motorul? ala turbo?csa eu tot caut pe net de saptmani bune, sio...nimika :( |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Total de acord! Ce mi se pare ca nu se mai potriveste, ar fi coltul acela dintre aripa si usa. Ar fi frumos sa se prelungeasca pe usa sau sa fie rotunjit pe evazarea aripii. |
Felicitari de masina mi se pare ce-a mai adevarat nova insa punctul ei forte il reprezinta motorul , parerea mea am vazut-o la constanta cand a dat clasa la celica aia alba :wink:
|
All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2025 4Tuning