![]() |
Re: Noul meu Golf 5 GTI
salut, felicitari pt masina! cat de inchisa e folia? cred ca nu ar fi fost totusi un risc foarte mare sa pui si pe geamurile fata :)
|
superba :shock:
|
Frumoasa..Am si eu o surioara.. :) numai ca e dsg.. :P
|
Sa o stapanesti sanatos .
Este piesa de rezistenta , mai ales pe albul ala . Nu mai ai poze ???? Sa stii ca esti foarte zgarcit :p |
mai fac poze acum ca a iesit soarele ...
nu prea am avut timp zilele astea ... multa alergatura |
Hai ca e frumos afara acum .... chiar placut as putea zice !!!
Acum chiar nu mai ai nici o scuza .... mai ai poze cu interiorul clare (nemiscate) ? |
vin si alea ... stai sa vine weekendul ... ca sa am timp
|
Da..facem poze week-endu asta daca e... ca am si eu masina curata acum. :D
|
Quote:
in alta ordine de idei ... unde vopsesc si eu masina ?:) |
De ce sa o vopsesti?
|
offf nu o vopsesc pe toata .... doar praguri si spoiler spate le fac albe din negre :D
|
...de vopsit gasesti unde sa o vopsesti,DAR nu se merita deoarece pragurile si spoilerul spate sunt din plastic si vopseaua o sa se exfolieze...iti zic din start sa nu incerci la pbn pt ca preturile sunt foarte exagerate,si nici munca nu va fi pe masura banilor...
|
eu am vopsit spoilerul spate de aproape un an si nu s-a exfoliat nimic..exista primer pt plastic tocmai sa nu se exfolieze vopseaua.
Incearca la activ auto , am inteles ca sunt seriosi oamenii. |
Nu se exfoliaza daca e facuta bine treaba...Si eu le-am vopsit si nu am probleme
|
Este super masina sa o stapanesti sanatos, eu unul sunt innebunit dupa Golfuri, si abia astept sa imi iau si eu unul, un Golf V GTI Alb :) Drum uscat ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning