Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   WakeUpBucharest DRIFT (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/61390-wakeupbucharest-drift.html)

59AFA 05-01-08 12:29

Re: WakeUpBucharest DRIFT

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1275399)
montaj oarecum slabutz, insa GOLF .. esti promitator in arta asta
2 la mana vreau si eu a doua melodie ( sunt de parere ca prima nici nu trebuia sa existe in filmulet )
3 la mana, bagatorii de seama care la 19 ani au si ei un fan sa se abtina si sa nu ma ia pe mine cu definitia driftului ca ce era acolo clar era drift ( nu conteaza daca era bun sau rau. ERA DRIFT )
4 la mana scuze bix dar baiatul cu LEONul galben ROCKS!!!! mi-a placut mult ce a facut ( tinand cont ca are si FWD )

este AWD leonul :-) e senzatie....

dolb 05-01-08 14:08

Quote:

Originally Posted by GolfTuning (Post 1275794)
o sa consider ca erai beat cand ai scris postu asta :)))

in primu rand a dat tea si zar nu bix si zar :D si leonu e 4x4 :D

GO TO SLEEP

nuj de ce aveam impresia ca era bix :D a.. si nu eram beat! chiar e slabutz montaju ;)

GolfuletzS 05-01-08 14:21

Ce Sa Facem Daca Atata Stim ;)

dolb 05-01-08 14:29

ma nu e vorba ca atata sti! ai talent cu carul insa iti trebuie un impuls ceva.. incearca sa te bagi la o televiziune, o sa ai mult de castigat.. eu acu un an nu stiam ce e ala montaj si intr-o luna am invatat cat-de-cat iar in astea 8 luni lucrate in televiziune m-am perfectionat :D acum nu mai caut eu slujba.. ma cauta ea :D o sa te simti bine cand o sa te sune reprezentanti de la diferite televiziuni :D bafta si hai nsl

dolb 05-01-08 14:30

PS: da si mie a doua melodie ;) por favor

GolfuletzS 05-01-08 15:03

deja ma cauta ;)

petey pablo - show me the money (step up )

Brutus_vali 07-01-08 17:46

LA MULTI ANI! Felicitari tuturor participantilor, in special lui TEA care a facut senzatie, bravo mane si golf, frumos montaj...Seat-ul nu era NEO? ca nu prea se vede asa bine :D. Felicitari inca o data si fie ca noul an sa vina mai bogat in evenimente. Bravo baieti. Bafta multa si fara incidente

ClaudyuNSL 07-01-08 18:07

Seatul galben nu este NEO... :D una la mana pt ca NEO nu are 4x4 iar a doua NEO nu stie sa faca drifturi ii e frik :-P

SXG-ul 08-01-08 00:55

Pe cat de frumos, pe atat de riscant. Bravo si mai asteptam!

59AFA 08-01-08 13:57

Quote:

Originally Posted by B73BOS (Post 1280405)
Seatul galben nu este NEO... :D una la mana pt ca NEO nu are 4x4 iar a doua NEO nu stie sa faca drifturi ii e frik :-P

si 3 la mana NEO are Seat'ul asta nou....:-P
si de unde stiti voi dom'ne ca nu le are neo cu driftu ? :rolleyes2

LMX_Catalin 09-01-08 14:46

Bravo baieti.......va duc dorul :)

ClaudyuNSL 10-01-08 16:09

Quote:

Originally Posted by 59AFA (Post 1281780)
si 3 la mana NEO are Seat'ul asta nou....:-P
si de unde stiti voi dom'ne ca nu le are neo cu driftu ? :rolleyes2

:lol: trebe sa demonstreze :D

F_L_R 10-01-08 20:00

-Cu siguranta stim ca Neo este un bun alergator pe 400....bun spun dupa mai putin de 1 an de experienta. Este unul dintre putinii care a crescut mult in timp scurt...alaturi de Mc Mate , Afa , Yoghi ...si mault altii. Dar nu putem compara pe Zar cu Neo la drift , fara nici o suparare. Zar are experienta strazii de cati va ani si sincer cred ca si in viata de zi cu zi cand merge prin casa......nu merge drept...tot putin intr o parte sa u de"a latu"l.

All times are GMT +2. The time now is 13:33.

- Copyright 2026 4Tuning