![]() |
Re: WakeUpBucharest DRIFT
Quote:
|
Quote:
|
Ce Sa Facem Daca Atata Stim ;)
|
ma nu e vorba ca atata sti! ai talent cu carul insa iti trebuie un impuls ceva.. incearca sa te bagi la o televiziune, o sa ai mult de castigat.. eu acu un an nu stiam ce e ala montaj si intr-o luna am invatat cat-de-cat iar in astea 8 luni lucrate in televiziune m-am perfectionat :D acum nu mai caut eu slujba.. ma cauta ea :D o sa te simti bine cand o sa te sune reprezentanti de la diferite televiziuni :D bafta si hai nsl
|
PS: da si mie a doua melodie ;) por favor
|
deja ma cauta ;)
petey pablo - show me the money (step up ) |
LA MULTI ANI! Felicitari tuturor participantilor, in special lui TEA care a facut senzatie, bravo mane si golf, frumos montaj...Seat-ul nu era NEO? ca nu prea se vede asa bine :D. Felicitari inca o data si fie ca noul an sa vina mai bogat in evenimente. Bravo baieti. Bafta multa si fara incidente
|
Seatul galben nu este NEO... :D una la mana pt ca NEO nu are 4x4 iar a doua NEO nu stie sa faca drifturi ii e frik :-P
|
Pe cat de frumos, pe atat de riscant. Bravo si mai asteptam!
|
Quote:
si de unde stiti voi dom'ne ca nu le are neo cu driftu ? :rolleyes2 |
Bravo baieti.......va duc dorul :)
|
Quote:
|
-Cu siguranta stim ca Neo este un bun alergator pe 400....bun spun dupa mai putin de 1 an de experienta. Este unul dintre putinii care a crescut mult in timp scurt...alaturi de Mc Mate , Afa , Yoghi ...si mault altii. Dar nu putem compara pe Zar cu Neo la drift , fara nici o suparare. Zar are experienta strazii de cati va ani si sincer cred ca si in viata de zi cu zi cand merge prin casa......nu merge drept...tot putin intr o parte sa u de"a latu"l.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:33. |
- Copyright 2026 4Tuning