![]() |
Re: Magazin Volksparts - piese auto import, calitate la preturi bune
Salut.SUnt interesat de o macara electrica stanga fata pentru seat ibiza.fara motoras.numa sistemu ala de cablaje.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
seria este VSSZZZ6LZ3R238940
|
Quote:
|
+ taxa de curier nu? sa te mai intreb ceva..in seara asta am observat cand scot cheia din contact si dau sa inchid masina se deschide geamu.asa..o parere..oricum mc frumos ptr ca ai raspuns.tinem legatura
|
Originally Posted by cristyan_mdk
Salut imi trebuie si mie o curea de servo, pompa de apa pt un golf 3 gti 85 kw tip motor agg. a si bucsi bara stabilizatoare mijloc si capete, aripa stinga fata, cu lucasul oval si fara loc de antena model 2 usii. an fabricatie 96 . |
Seria : JT164ATL000016033 ...astept raspuns kt mai curand. Mc frumos!
|
Noroc! Sunt interesat de a procura ,,butuc (kit rulment) roata fata cu senzor ABS si 5 prezoane" pentru OPEL ZAFIRA - 2002 (am inteles ca este compatibil cu similarul de la OPEL ASTRA G). As dori sa stiu pret, producator si posibilitati de livrare (termen, costuri).
Multumesc! |
Quote:
bielete stabilizatoare = 8 ron bucata aripa = 120 ron Quote:
coliere = 12 ron bucata Quote:
|
Quote:
|
Salut!
Vreau si eu tampoane (suporti) motor pt. un Nissan Almera, seria SJNFAAN16U0554780. Ma intereseaza doar cele doua tampoane de jos, de sub motor (unu in fata, unu in spate). Merci! |
Salut am un golf 4 1.6 SR 1998 Serie: WVWZZZ1JZXW181442
Ma intereseaza daca exista scut motor? Daca da, acopera si rotile de la distributie? Sau alea au caseta lor care le acopera(intreb ca eu nu le am acoperite nu am nici scut si m-am uitat sub masina si una din rolele alea care se invart este cam la 15 cm de pamant) am suspensie sport si dai este distanta asa mica. M-ar interesa cam ce pret este scutul daca este si eventual daca rolele au caseta lor separata cat este aia. Multumesc anticipat |
ma intereseaza si pe mine un kit de distributie pt un seat toledo din 2001 1.9 tdi 81kw.cat costa?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:15. |
- Copyright 2026 4Tuning