![]() |
Re:
Quote:
Masina am vanduto la un tip din Ploiesti! :)) Piri eu nu ma complic da m-as bucura sa vad ceva facut de mine pe strada, adica un logan ca ala albastru :wink: |
Re:
Quote:
|
Exact numai ca pe tip nu prea il vezi cu ea pe strada ! :?
|
Bai fratilor ce aveti voi cu Loganul? Ce vi se pare ca Loganu nu este tunabil? Chiar nu aveti putina imaginatie sau nu va dati seama ce potential are mashinutza asta?? Dupa parerea mea o masina care in nici un caz nu ar trebui sa fie tunata (deoarece ar iesi o oroare de-a dreptul) este Cielo!! Nu-mi sariti in cap pt afirmatia de mai sus! :D Dar pana acum nu am vazut nici o poza cu un Cielo tunat care sa-mi placa sau sa fie de bun gust! Si de Logan sunt cateva nasoale, dar sunt si adevarate bijuterii. Elia s-a ocupat de Logan, deci trebuie sa fi vazut ei ceva potential acolo.. Cat despre Loganul ala gri mi se pare ca proprietarul este pe drumul ce bun :D . Misto scaunele Recaro si capota din \"carbon\" ale Loganului albastru..
PS si eu am Logan 8) |
Mario_b de careLogan gri este vb?
|
Uita-te la prima pagina si ai sa vezi Loganul gri. Sau apasa aici https://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=39458[/url]
|
nu poti sa spui ca logan`ul asta e tunat ar fi culmea prostiei pe langa faptul ca e o masina urata nu merita sa o cumperi sa nu mai zic sa bagi bani in ea..
|
Cum ai facut stopurile? Cat ai dat pe praguri? De unde?
|
mie numi plac \"abtibildele\" pe masina, mai ales daca masina mai este si tunata bine ( nu ma refer la cazul loganului de aici, care nu este inca moificat). daca vrei un desen pe masina, bagati frate un desen adevarat facut cu aerografu
|
xxdadixx masinile alea care le-ai atasat sunt facute pe calculator
|
Re: Tuning Iasi Dacia Logan ....
Salut!
Sunt nou pe forum si doresc sa aflu daca este cineva care are interiorul modificat sau personalizat.Am un proiect de personalizare al interiorului cu mai multe modele de broderie pe care caut sa le execut dar nu stiu unde.Poate ma ajutati voi. Multumesc! |
sal all..... varule ptr tribalele alea treb sa te duci la garda sa le declari sau ceva de genu.. ?! si cum fac si io rost de logu-ul 4tuning?
|
daca citeati mai atenti, omu a zis k nu e masina lui si daca vreti detalii vi le da pe pm, se pare k el e omul care a "modificat" masina, adica a lipit un abtipild, pardon, doua, si a mai pus un eleron pe ea, a pus poze aici in speranta k mai e vreun retardat care isi doreste abtipilduri pe ea si poate face si el un ban
prietene, daca sunt toti moldovenii k ala de i ai facut tu masina si i ai luat si bani pe asta, umplu portbagaju de abtipilduri si eleroane din autovit si acolo ma opresc |
a, si apropo, unde e tuningul? pt k ai pus masina la tuning
(scz de dublu post dar nu am putut da edit) |
stopurile arata d ***...sincer.. !
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:23. |
- Copyright 2026 4Tuning