![]() |
Re: Craciun Fericit !!!!!
mai bine mai tarziu decat niciodata!
HAPPY HOLIDAYS GUYS !!! abia astept luna ianuarie sa mergem la munteeee sa ne distram, Foicaaaaaaaaaa cine suntem??? |
No Speed Limit !!!!!! suntem noiiii !!!!!!!
|
Sunteti voi + MINE????? :D Acu am venit de la examen.... ADMINS 23 PUNCTE Cu trasu nu am avut treaba.... :D Luni ma duc sa il ridiccccccccccccccccccc \:D/ \:D/
|
bv, FELICITARI.. astept sa ne dam !!! am si eu tot un 5-ar diesel 2.0 - 140 bhp :D
|
Quote:
|
Ne dam ne dam....dar sa apucam sa ne dam pana la primavara ca pe urma dispare golfuletu....:) Dar vedem ce apare in locul lui :D
|
Momentan sunt tot pieton :D pana pe 4 ianuarie:|....:( dar pe 4 poate ne vedem seara,ca pica vineri!!!
|
vedem, vorbim ;) pregateste-te pt munte ca in ianuarie mergem un weekend la munte! ;) si o sa iasa mai tare ca data trecuta :D
|
-Felicitari .......cu adevarat La multi Ani!!!! sal stapanesti sanatos si sa te bucuri de privilegiul de a conduce......dar sa nu uiti ca strada nu este o pista !!!!
|
O sa tin minte de sfatul tau Florica !!! Ms
Dolb?? munte? cand? cum ? M-ar interesa data mai exact...ca abia vinerea viitoare il ridic :-< |
verifica thread-urile deschise pe sectiunea noastra: NO SPEED LIMIT si ai sa vezi acolo un thread care il vom deschide curand , referitor la plecarea spre munte! astept si eu la fel ca si tine vesti de la Flo si Golf ;) HAPPY NEW YEAR GUYS !!!!!!
|
Cre ca stiu toate threadurile de la NSL :)) ati mai plecat voi acu o luna la munte:-? hmm dar de data asta merg si eu :>
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:27. |
- Copyright 2026 4Tuning