Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia RFG (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/60689-dacia-rfg.html)

Sirius 04-01-08 19:08

Re: masina meaaaa

nu sunt bari! am fost eu!! :)))

RobertRFG 05-01-08 01:13

napsa atunci oricum mai stiu un remat si o sa incerc acolo chit ca sunt preturile mai piperate(nu mai suport sa o vad asa trb sa ii pun neaparat barile ei originale)oricum ms de informatie iulica:)a da si cu METABONDU cred ca o sa o las pe mai tarziu ptr ca banii care ii iau acum ii bag in bari, arcuri de nova ptr suspensie,bari de torsiune,etc si o sa raman cam fara nimic.bafta

vali vtk 07-01-08 21:16

1 Attachment(s)
salutari, cu barile poti sa o rezolvi cu modelul vopsit negru si cu bandoul acela de cauciuc daca nu gasesti modelul nichelat

RobertRFG 07-01-08 23:06

salut,pai daca e sa nu gasesc asa o sa fac dar totusi eu unu sper sa gasesc.

Sirius 08-01-08 18:57

Quote:

Originally Posted by RobertRFG (Post 1281098)
salut,pai daca e sa nu gasesc asa o sa fac dar totusi eu unu sper sa gasesc.

Poate va puneti sa furati barile care vreau sa le fur eu!!:D :D
Bine ai venit vali pe acest forum!!!

RobertRFG 08-01-08 23:16

pai hai sa pandim daciile care sunt prin braila cu barile pe care le vrei tu si apoi vedem noi cum facem si le luam:evil: acum fara gluma daca e sa iti gasesti bari de care vrei la ce pret le dai pe ale tale asta daca le dai.:D

Sirius 09-01-08 11:35

Quote:

Originally Posted by RobertRFG (Post 1282900)
pai hai sa pandim daciile care sunt prin braila cu barile pe care le vrei tu si apoi vedem noi cum facem si le luam:evil: acum fara gluma daca e sa iti gasesti bari de care vrei la ce pret le dai pe ale tale asta daca le dai.:D

vedem noi. dar mai intai sa gasesc bari pt mn.

RobertRFG 09-01-08 13:32

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 1283361)
vedem noi. dar mai intai sa gasesc bari pt mn.

pai mai incearca si u pe dacia club;) poate gasesti pe acolo.oricum spor la cautari.;)

RobertRFG 13-01-08 15:20

1 Attachment(s)
ar merge facut ceva de genu?

Sirius 13-01-08 21:09

1 Attachment(s)
nu cred! cred k ar merge 2 dungi dar groase!!! si ii dai bara de plastic jos, si ii pui de metal si dungile sa plece tocmai de jos de la scut.
sau dak nu o lasi asa!sa vedem ce zic baietii

RobertRFG 13-01-08 23:08

eo ma mai gandeam sa ii fac ceva cum avea pe masina geanytm.in fine o sa vad eo cum o sa ii fac dar daca o vopsesc la primavara nu o sa mai vada nici un fel de dunga.dar mometan mar incanta.

shorty_23 20-01-08 19:09

ce se mai aude de masina ta???:D
ai facut rost de bari????:D

RobertRFG 20-01-08 23:22

Quote:

Originally Posted by shorty_23 (Post 1303811)
ce se mai aude de masina ta???:D
ai facut rost de bari????:D

din pacate nu.sambata am fost pe la dezmembrari dar nu am gasit nimic,defapt gasisem unlele nichelate dar erau vai de capu lor oricum cautarile continua.am intrebat si ep la magazine de bari de metal dinacelea negre si cica nu se mai gasesc dar poate cine stie.la dezmembrari gasisem dinacelea negre dar intro stare extrem de proasta.:sad: :sad: :sad:

RobertRFG 22-01-08 17:47

1 Attachment(s)
si un filmulet cu sunetul tobei de esapament.scuzati caliatea dar este facut cu un telefon mobil o sa inceerc sa fac altu cu o camera zilele astea si intrun loc mairetras.8)

Sirius 22-01-08 18:49

scoate-i toba mica!!
atunci sa vezi huruiala!!
hai k poate ne intalnim in weekend!!!
bft

All times are GMT +2. The time now is 02:54.

- Copyright 2026 4Tuning