![]() |
Re: masina meaaaa
nu sunt bari! am fost eu!! :)))
|
napsa atunci oricum mai stiu un remat si o sa incerc acolo chit ca sunt preturile mai piperate(nu mai suport sa o vad asa trb sa ii pun neaparat barile ei originale)oricum ms de informatie iulica:)a da si cu METABONDU cred ca o sa o las pe mai tarziu ptr ca banii care ii iau acum ii bag in bari, arcuri de nova ptr suspensie,bari de torsiune,etc si o sa raman cam fara nimic.bafta
|
1 Attachment(s)
salutari, cu barile poti sa o rezolvi cu modelul vopsit negru si cu bandoul acela de cauciuc daca nu gasesti modelul nichelat
|
salut,pai daca e sa nu gasesc asa o sa fac dar totusi eu unu sper sa gasesc.
|
Quote:
Bine ai venit vali pe acest forum!!! |
pai hai sa pandim daciile care sunt prin braila cu barile pe care le vrei tu si apoi vedem noi cum facem si le luam:evil: acum fara gluma daca e sa iti gasesti bari de care vrei la ce pret le dai pe ale tale asta daca le dai.:D
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ar merge facut ceva de genu?
|
1 Attachment(s)
nu cred! cred k ar merge 2 dungi dar groase!!! si ii dai bara de plastic jos, si ii pui de metal si dungile sa plece tocmai de jos de la scut.
sau dak nu o lasi asa!sa vedem ce zic baietii |
eo ma mai gandeam sa ii fac ceva cum avea pe masina geanytm.in fine o sa vad eo cum o sa ii fac dar daca o vopsesc la primavara nu o sa mai vada nici un fel de dunga.dar mometan mar incanta.
|
ce se mai aude de masina ta???:D
ai facut rost de bari????:D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
si un filmulet cu sunetul tobei de esapament.scuzati caliatea dar este facut cu un telefon mobil o sa inceerc sa fac altu cu o camera zilele astea si intrun loc mairetras.8)
|
scoate-i toba mica!!
atunci sa vezi huruiala!! hai k poate ne intalnim in weekend!!! bft |
| All times are GMT +2. The time now is 02:54. |
- Copyright 2026 4Tuning