Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Hub Dc++ 4tuning (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/603-hub-dc-4tuning.html)

Cristi T 11-05-06 21:58

Re: Hub Dc++ 4tuning

Gratian nu e de acord cu un hub cu numele 4tuning asa ca va trebui sa ne descurcam intre noi sau sai dami alt nume dar problema ramane cu hostingu cinel va tine :-(

Vladutzzz_sv 11-05-06 22:16

Cred ca as putea da eu o mana de ajutor la capitolul asta.
Astept mai multe detalii pe pm sau pe messenger (vladutzzz_sv)

neXus 12-05-06 15:06

Dar de ce nu este de acord?
Pot exista implicatii legale?

MaTzA 12-05-06 18:16

eu pot sa va ajut cu tot inafara de hosting...adik i-l configurez...restu' dar tre sa gasim un host...si la nume dk tot nu se poate 4t(ceea ce e f pkt...dar asta e :( ) gasim noi unul...

MaTzA 12-05-06 18:20

ce bou sunt acum am vaz k si cristi a zis k poate sa-l faca...asa k eu ma retrag...dar dk aveti nevoie de mine ma gasiti la id de mess matza_mihai

Cristi T 12-05-06 20:30

Quote:

Originally Posted by neXus
Dar de ce nu este de acord?
Pot exista implicatii legale?

pai ar cam fi drepturile de autor pt ca 4tuning e deja un nume consacrat :(

vectra_gts 12-05-06 21:38

nu se poate gasi un hub cu nr. redus de utilizatori pe care sa-l folosim?

Cristi T 12-05-06 22:12

ba cred ca da dar gandestete ca nimeni nu tine deschis un hub cu nr mic de utilizatori ca nu are de ce :-(,si oricum ne trebuie un host ca restu e rezolvat

neXus 13-05-06 21:52

Cristi T > cred ca Gratian nu si-a dat acordul din cauza eventualelor implicatii legale. Prin asta ma refer la faptul ca pe un hub se pot partaja multe fisiere cu un continut ilegal, si probabil nu vor sa aiba probleme cu legea...

Cristi T 13-05-06 21:54

pai da dar niciodata hubu nusi asuma responsabilitatea fisierelor shareuite,iar oricum nimeni nusi asuma respon asta si de aceea sunt puse anunturi pe fiecare hub

Cristi T 13-05-06 21:55

oricum daca varianta cu numele a cazut asta e punem alt nume dar ne trebuie un host cineva care sal tina...

Mustang 14-05-06 00:30

cristi...ceea ce incerci tu sa faci... e o idee cat de cat bunicica...
numai ca mai nimeni nu va vrea sa isi consume:
-banda la net pt hub (probabil va fi nevoie de o conexiune noua)
-plata unui domeniu de tip dc.hubname.ro ... mai degraba ia unu gratuit...

Cristi T 14-05-06 15:18

cineva va trebui sa sacrifice un pc cu o banda la net bunicica ca de domeniu ne rezolvam cu domeniu.no-ip.org sau in genul astuia gratis ;),eu am facut asa la hubu asta care lam facut de proba si mere perfect

neXus 14-05-06 17:23

Serverul ramane o problema. :(

GABBY_ 14-05-06 22:01

astreptam hub-ul.numai de la mine aveti de luat cel putin 2,5 giga numai cu burnout-uri si drift-uri .asa ca baga-ti mare :)

All times are GMT +2. The time now is 08:22.

- Copyright 2026 4Tuning