![]() |
Re: Targoviste
dolb nu mai faceti nimic?n-a inceput miscarea?poate ne intalnim toti odata sa facem gratarul ala odata. bafta multa si cat mai multe realizari
|
am inceput miscarea si avem un plan mare.. maine astept o confirmare sa vedem daca iese ceva sau nu ! atat pot sa spun. Bafta
|
ok.bafta multa si sincer chiar ma bucur sa iasa ceva frumos pt ca sunt destule masini si destui pasionati in tgv.
|
Merci la fel.. daca merge treaba care o am in cap.. va chem si pe voi :) ca am nevoie mare :D
|
Dolb are multe in cap dar... nušl prea place lumea:)))nuši accepta stilu lui:))nu prea ai calitatile alea de leadership:P
Cu toate ca sunt din targoviste dar cred ca ma bag cu gaestišul cand vin acasa:(:(:/ |
bafta atunci
|
Hahaha!:))))
|
Va astept vineri la stadion la ora 20:00 , am noutati mari si bune!
Coh-ule pregateste masina :) |
ce nouitati ai mah dolb spune mi si mie sau daca nu vrei aici zimi pe privat ca sunt curios :)
|
O sa dau si eu o fuga pe acolo :D Curiozitatea e mare :)
|
Quote:
Actiune demarata de o firma ( nu dau nume sa nu fie prb ) si Je ( Nsl TGV ) |
misto ,cred ca nu s a mai organizat circuit in targoviste de mult timp de pe timpul cand se facea raliul chindiei ,ce pot sa ti urez decat bafta cu organizarea si sa iasa cat se poate de frumos poate pui si tu ceva poze pe aici
ps . ce ma oftic ca nu pot fi pe acolo si eu :( |
Frumoasa initiativa ;)) Sper sa iasa ceva frumos. Pasionati de masini sunt destui :D
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning