![]() |
Re: Volkswagen Bora Variant 1.9 TDI Rave Green
oricum la starea in care ai adus-o sa nu te mire faptul k printre multitudinea de fete ce iti vor cere autografe se vor afla si un nr considerabil de baieti :lol::lol::lol:. acum depinde numai de tine dak vrei sa faci poze cu ei sau ii vei lasa sa faca numai cu masina ;). vroiam sa te rog sa pui niste poze cu masina din spate sa vad km cum arata fara sigla, dar nu am putut sa rezist sa nu o fac in ps asa k idee :-P. sper k asa arata :rolleyes2.... si..... un cadou mic din partea mea :bunch::hug:
|
Eu am vopsit capota la Arad, la un prieten. Daca crezi ca dai o fuga iti dau numarul lui. :)
E frumoasa masina. Bafta si multi km fara probleme! |
Quote:
|
@m3lcul: multumesc pentru poze. :) Am sa incerc sa mai fac niste poze cu masina si sa le postez.
Din pacate in Bucuresti nu am gasit inca acel atelier unde sa se lucreze bine si la un pret "normal" |
@m3lcul dar folie , colant ? nu gasesti ... e mai ieftin ...
|
Stickerul de pe luneta e lipit din interior sau exterior?
|
Stickerul e pe exterior.
|
WAW WAW WAW ..... am vazut in aceasta seara reportajul cu masinutza de pe b1, la emisiunea fanX, e mult mai frumoasa in realitate decat in poze, precum am zis. bravo omu, tine-o tot asa. nu stiu de ce, dar cred k vw il il vei pastra, sau il vei da danei. ce e cert e faptul k te vei desparti oricum foarte greu de ea in cazul in care o vei face. si asa cum ai zis...mai bine iti iei una de 12000 si de 3000 bagi mare in ea, decat sa-ti iei stock de 15000. iti mai dau o idee de tuning pt vw k sa nu te plictis asa curand de ea ;)) - lambo doors. stiu k da bine numai pe 2 usi, insa bora kiar merita ;)
|
Multumesc pentru idei.:) Nu cred ca ma voi desparti de masina in curand. :)
|
Am vazut si eu o parte din emisiune! Foarte tare :) Felicitari pentru masinuta!
Si intradevar! Ai foarte mare dreptate. 160CP sunt mai mult decat suficienti. Bafta in continuare. |
1 Attachment(s)
Daca vrei s-o "faci" si mai lunga decat este, ii poti face stalpii negrii. Daca te intereseaza autocolant, iti pot recomanda un loc unde gasesti. Am modificat in paint putin masina, ca sa-ti faci o idee... Bafta in continuare! ;)
|
Poza cu stalpii verzi e cam veche. :) De mult am stalpii negri. Dar, multumesc pt sugestie.
|
Oke, sooper! Pai mai pune niste poze! :D De unde ai laut folia? Este mata, are rizuri pe care sa le simti la deget?
|
Este folie lucioasa, de tip Oracal, modelul cel mai comun. :)
|
rudi, spune-mi si mie unde ti-ai facut chip-ul pt motor si cat te-a costat si de unde ti-ai luat led-urile de sub usa.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:32. |
- Copyright 2026 4Tuning