![]() |
Intalnirea va avea loc sambata, pentru ca sa poata merge lumea linistita duminica la gratare etc. Ora o anunt maine telefonic si pe forum. Dar cred ca va fi 17.00 si locatia ca de obicei. BCR
|
am o curiozitate personala daca nu av suparati:
CAM CATI SUNTEM !!! |
In acest moment in jur de 20
sambata voi avea o situatie exacta. |
Eu unu am sa vin.
|
maine vei avea ora si locul.
eu acum plec la Bucale. Vb maine |
Oke
Bafta si drum bun. |
Sambata, 2 Iulie 2005 la fantana la BCR intalnire cu membrii si simpatizantii clubului.
Sunt multe de discutat asa ca va rog sa incercati sa veniti cati mai multi. Oricum dupa ora 8 voi reveni cu o serie de telefoane. |
1 Attachment(s)
Stefane, imi cer mii de scuze ca nu am avut cum sa vin, a trebuit sa plec URGENT la Botosani astazi (2.07.2005) in jur de ora 16:30, probleme de familie, dar promit ca urmatoarea intalnire nu o voi mai rata.
Inca o data imi cer mii de scuze ca am promis si nu am venit. |
3 Attachment(s)
Azi ne-am intalnit cei din Crazy Drivers , membri si simpatizanti. Ne-am retras la o terasa acoperita din motive de ploaie, si am discutat probleme legate de club la un suc. Am reusit sa fac si cateva poze. Nu am reusit sa ii prind pe toti deoarece unii au avut urgente si au plecat repede, asa ca imi cer scuze fata de ei.. Iata pozele:
|
3 Attachment(s)
ink vreo 3 poze
|
pe mine dc nu mati pus in poza?????????????ati facut fot fara mine????? :cry: :cry: :cry:
|
Re:
Quote:
R3SP3KT! |
Funny :))
|
sal
frumos ce am vazut... la urmatoarea intalnire incerc sa vin si eu.
|
Salutare, ce se stie de o intalnire mai noua, cand va fi ca la ultima nu am avut cum sa particip ... poate apar si io intr-o poza ceva
:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:32. |
- Copyright 2026 4Tuning