Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Starea curselor auto (https://forum.4tuning.ro/53-starea-curselor-auto.html)
-   -   Primul circuit Grand Prix One din Romānia (https://forum.4tuning.ro/53-starea-curselor-auto/59826-primul-circuit-grand-prix-one-romania.html)

AAAAK 14-12-07 14:51

Re: Primul circuit Grand Prix One din Romānia

Italieni... :) Astia au in Romania mii de afaceri si pe noi ne omoara la ei in tzara ..

VWluci 15-12-07 14:37

hmm, nu prea cred eu ca sa se intample asta prea curand. Parca o sa vad ca o sa se intmaple ca Dracula Parc sau alte proiecte geniale facute de romani...

AlliedComposites 17-12-07 22:15

ce e asa de rau ca publicul nu o sa poata intra acolo decat intre anumite ore, in anumite zile? Sa fim seriosi, cine chiar s-ar duce in fiecare zi? o zi doua pe saptamana e chiar foarte bine...

si nu e nimica rau in a se face inspectii la masini inainte de a intra pe pista, si sa fie reguli de cauciucuri, casti, etc.... nimic nu e mai nasol decat sa stai cate jumate de ora sau si o ora sa astepti sa curete pista dupa ce i se strica lu unu jafu de rabla, sau derapeaza-n zid ca are cauciucuri care trebuiau schimbate acum 5,000 km...

dupa mintea mea putina, eu cred ca o sa faca si o pista de 402... nu au de ce sa nu faca un complex complet, decat daca sunt fraieri...

VWluci 18-12-07 11:56

eu presimt ca o sa ramana la stadiul de proiect !!

Horhe_STI 24-12-07 23:23

Multe initiative raman la stadiul de initiative din pacate. Insa din ce vad eu zi de zi constructia unui circuit in Romania, cu acces public pe perioada in care nu sunt competitii oficiale este un deal sigur. Asa ca din perspectiva celor care baga bani in asta, eu le urez succes pentru ca garantat nu au decat de castigat avand in vedere fenomenul social numit curse la noi in tara.

Nu ma pot exprima asupra acestui proiect pentru ca nu cunosc detalii inca, insa deh...cred ca speram cu totii sa se realizeze, si sa poata fi accesibil. Si aici nu ma refer la pret, pentru ca am invatat o chestie in tara noastra. Nu exista preturi prohibitive :D (partial gluma)

Bafta! Pana atunci insa, pentru cei care stiu despre asta, ne vedem la Serres, Hungaroring, etc...

mpa 03-01-08 13:17

http://www.prorally.ro/net/index.php...2380&Itemid=20

B-87-CTE 03-01-08 19:36

Quote:

Originally Posted by

PS: [b
NU o sa se faca circuitul [/b] sunt prea multe interese la mijloc - valoare teren peste 1-2 ani, speculatii imobiliare, spaga la nivel inalt.. etc

Snagovul nu mai e de mult o zona in care sa existe interese imobiliare....

mpa 03-01-08 22:20

Quote:

Originally Posted by B-87-CTE (Post 1273237)
Snagovul nu mai e de mult o zona in care sa existe interese imobiliare....

Cel mai bun post de aici!

B-87-CTE 04-01-08 02:29

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 1273525)
Cel mai bun post de aici!

10x:lol:

Vad ca a fost doar un zvon:cry: ,dar in cazul in care va exista un circuiti romania in viitorul apropiat ,va aduc la cunostinta 2-3 lucruri bine de stiut :

1.Pentru a intra pe un asfel de circuit trebuie urmate cursurile unei scoli de plotaj la sfarsitul careia se da un examen care evident trebuie luat ,pregatire va contine cursuri teoretice cat si practice.
2.Aveti nevoi de un costum conform standardelor de siguranta impuse pe acel circuit.
3.Nu veti face decat ture de circuit ,nu veti fii singuri pe acel circuit ,deci orice manevra incostienta va pune in pericol nu numai viata vostra ,ci si a celorlati participanti
4.Nu veti fii primiti chiar cu orice masina,oricand.
5.Nu e atat de ieftin cum pare.

Unele lucruri sau mai spus altele nu ,oricum eu ma-s multumii sa particp ca si spectator

crisvsv 07-01-08 14:15

Tot Serres rulz :D

vlad_VSV 12-01-08 18:54

1 Attachment(s)
la Serres a fost super......;)

RoSonic 03-02-08 00:41

Azi (duminica) are loc referendumul prin care locuitorii Snagovului vor vota daca sunt de acord sau nu sa se aloce terenul respectiv acestui proiect.
Ce nu stiu este daca si la acest tip de referendum e necesara o prezenta de minim 50%... daca e asa, sansele sa fie validat sunt mici, mai ales ca nu prea a fost mediatizat.

Black Skorpyo 03-02-08 09:42

Super, acum ar fi momentul pentru santaj :D :P

B-87-CTE 03-02-08 11:19

E de ajuns sa fie "mobilizati" primarul si consilierii

RoSonic 03-02-08 12:43

Pai primarul si consilierii sunt cei care au organizat referendumul.

All times are GMT +2. The time now is 00:37.

- Copyright 2026 4Tuning