![]() |
Re: Vand produse tuning
deci iti pastrez faruri???????ca sunt pe stock.....ele ajung la mine in 2 zile...si in o zi la tine....si stopurile cam in 2 saptamani de cand dau comanda....o sa ti le trimit prin massaro....cred...ca sa nu platim si transport
|
momentan nu frate ca sunt gol...te anunt eu cum am banu si nu e problema ca vin eu la onesti.ms
|
ok...astept pm....poate vii intr-o seara de intalnire(adica vineri seara) si iti mai aduci si colegii de "partid"....
|
arcuri amortizoare opel astra F 1.8 16v break 95
|
Quote:
1.8 i 16V 06.93 - 01.98 92 125 1799 4 C 18 XE sa imi zici care din cele 2 combinatii de mai sus se potriveste ptr ea(e comby sau van?) |
Quote:
VNE-5012 Ansamblu telescop arc BILSTEIN - B4 Gas 1 La cerere Parte montare Axa fata stanga, Ansamblu amortizor-arc, presiune gas, bitubular VNE-5013 Ansamblu telescop arc BILSTEIN - B4 Gas 1 La cerere Parte montare Axa fata dreapta, Ansamblu amortizor-arc, presiune gas, bitubular BNE-6504 amortizor BILSTEIN - B4 Gas 1 La cerere Parte montare puntea spate, presiune gas, bitubular, ochi superior, ochi inferior sa imi zici care e buna? |
Amortizoare si arcuri sport pentru Fiat Seicento ai? aduci???
|
Quote:
0.9 (187AXA, 187AXA1A) de 39 de cai sau 1.1 (187AXB, 187AXB1A) de 54 de cai??????????? |
1.1 de 54 cai
|
Quote:
|
uppppppppppp..revin cu preturi....
|
Quote:
|
pai nu stiu care mai vine de la noi.....sa ne ziceti maine sa stim.....ok?
|
piese pt rechini ai cumva, sau ai putea sa imi faci rost? semnale albe pt fata de ex...?!is ff rare.mersi!
|
scuze.....e21 82' 318
|
All times are GMT +2. The time now is 17:46. |
- Copyright 2025 4Tuning