![]() |
poate are dreptate :wink:
|
mai si atunci mercedesu pe unde se claseaza? :lol:
|
Mai JOS
|
Mei gabibite! Tu zici ca ai condus un BMW 518 sau nu mai stiu ce. Cate alte masini ai mai condus in pe sosea o distanta considerabila(ca sa poti vedea cei cu masina aia) nu asa ca ai dat o tura? eu cred ca si daca conduceai cielo ti se parea fabulos avand in vedere ca aveai parte de o experienta rara pt tine, neavand carnet. Am dreptate? :D sau ai zeci de mii de kilometrii experienta??
|
ai dreptate aici.
Din cauza varstei mele mici eu nu am voie sa conduc o masina. Ii drept ca nu am kilometrii. Am condus si masini rele stai linistit: BMW 518i...servo, abs tot ce vrei Renault 19...servodirectie inexistenta Daewo Matiz...frane proaste Dacia Logan...virare cam nasoala...probabil din cauza lipsei servodirectiei Dacia 1310...doamne ce urasc masina aia Sper ca intr-un viitor apropiat sa conduc si un Audi, pentru ca sunt curios sa vad daca is asa de bune pe cat se zice. Nu ziceam ca o chestie critica, faptul ca mi s-a parut ca 518i e o masina misto, doar asa...opinia mea. Poti sa o ignori :wink: |
A6 e mai sedat si prinde la cei care nu vor sa iasa in evidenta (genu de oameni cu VW Passat si/sau Skoda Octavia). Multi vor A6 pt ca nu se simt atrasi nici de BMW, nici de Mercedes, nici de \"japoneze\".
Eu prefer BMW-ul, chiar daca are un design mai controversat. Nu vreau sa vb de partea tehnica pt ca desi toata lumea lauda FSIu si TDIu, BMWul are si el niste \"chestii\" d-astea: Valvetronic, VANOS/BI-VANOS pt benzinici si micutzul mancator de asfalt 535d pt \"dezele\". Cu tot cu quattro, BMW e mai performant... |
da no zis nimeni ca \"quattro\" e nush ce chestie.
E tractiune integrala. Ce ii asa special? Multi is cumpara AUDI Quattro pentru ca sunt mai usor de condus si mai sigure ca si BMWurile(la categoria handling). Cei care stiu sa conduca mai bine isi cumpara BMW pentru ca stiu sa le stapaneasca...si de obicei sunt mai vitezomani. Dar pana la urma parerile sunt impartite. BMW 535d e un mancator de asfalt ECONOMIC :) BMW au demonstrat ca pot sa faca motoare cu turbo serioase cu modelul asta. dintre 535d si un audi diesel cam la aceeasi putere aleg 535d-ul all the way. |
BMW este pentru cei ce stiu ce vor sa conduca. AUDI este pentru cei comozi, care prefera confortul unei tractiuni integrale unei tractiuni spate. Cunoscatorii si pasionatii isi aleg masinile dupa ce poate fiecare.
|
bai gabybyte cum ai condus tu ma mancatear tata 518 cand 518 nici nu exista cel mai mic motor de pe seria 5 de de 2000 cc diesel sau benzina
|
bai bebe din pacate audi are doar tractiune quatrro si fata nu spate
|
audi .. quattro :) e si mult mai fun ... :D in anumite perioade ale anului :P
|
chiar daca sunt fan MERCEDES si imi pare oarecum rau ca nu a fost inclus in versus, am sa particip si eu - si aleg BMW - tehnologia cu 6 cilindrii in linie este ...... superba ..... agilitatea de care m-am si convins este de partea BMWului, interiorul in schimb inclin spre AUDI, urasc comenzile de pe consola centrala de pe BMW - un sistem aiurea si greu de utilizat, lookul exterior mi se pare mai atragator ce al BMWului - de fapt e singurul ce a mai ramas frumos restul deja sunt ......... in fine daca maine mi-as cumpara una din cele 2 de mai sus as alege cred BMWul.
|
Off-topic si poate pe unii o sa va mire dar.........Infiniti M45 all the way.
|
Personal nu am nimic cu Audi, dar aleg seria 5 din mai multe motive: motorul 6 cilindri, performante extrordinare bla bla bla; interiorul (imi place la nebunie iDrive); exteriorul (o fi Chris Bangle un designer controversat, dar mie imi place munca lui - vezi Z4); si de ce nu, marca ma atrage mai mult (Audi este inrudit cu VW)
|
Re:
[Sunteti extraordinari toti.
DA, mi-am ales audi ca nu imi placeau altele asa ca am zis sa iau si eu ***ul asta de masina fara personalitate. Da, prefer sa dorm la volan, decat sa merg sportiv, de asta nu am fost depasit niciodata (cand nu am vrut, daca vb la tel, sau faceam altceva ...) @bebe1800 da, ai dreptate, mai mult nu pot, mai mult nu ma duce capul, probabil ca daca ma ducea mai mult imi luam si eu bmw :) @nexus ... vezi ca marca audi e inrudita si cu lamborghini, si cu bentley ... si rudele astea te deranjeaza ??? n-am a6, am a4 dar din cate am vazut in ultimile discutii se facea referire si la marca si la eterna fraza: \"bmw e bmw ma!!!\" A6 nou e f frumos la interior ... si f frumos la exterior ... si are si un aer sportiv, mai elegan, dar si sportiv. Eu nu inclin spre nici una neaparat ... poate ca putin spre A6, poate din subiectivism, poate ca, mi se potriveste mai mult stilul (fara personalitate :D ) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:04. |
- Copyright 2026 4Tuning