![]() |
Re: Club Cielo
Quote:
|
cielo club ???
ok im in too :D, posesor cielo GLE '99 |
Cu sigla..la ce va gandeati (mai lung ) ar putea fi parasolar.O stema ar trebui sa fie ceva alb-negru si cat de cat simplu.
|
Mi se pare cam mare un parasolar. Tot ceva de dimensiunea stickerului 4tuning sau putin mai mare e de ajuns...parerea mea :-P ;)
|
ma inscriu si eu cu un GLE din '96...
|
hai k ne inmultim pe zi ce trece... maine o sa actualizez lista ... dak nu a spus nimeni nimic.... inseamna k cei inscrisi, raman. si cu emblema... nush ce sa spun ... veniti cu idei.. votam, si o sa iasa ceva.pana acum ... logo nr 2 se pare k e in top.bafta members 8) 8) 8)
|
daca o sa facem pe placutza de inmatriculare, nu o sa fie ceva original ,pt k e aia de la "powered by mafia, you hit me, we hit you" si in plus,cel putin la mn in oras astia si`au scris numele pe placutze dalea si le tin in parbriz..deci ma gand k sa ne facem ceva original...io momentan nu am idei k am intrat in nise probleme mai delicate...orikm indata ce gasesc ceva public..sarbatri fericite
|
Quote:
|
atunci ... trebuie o idee pt luneta sau parasolar ceva... nu? k si sa punem vreun sticker pe portbagaj ceva... nu prea imi place. veniti cu idei... :idea:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
ink o tura de logo'uri... semnalizati dak va place vreunu ;)
|
2 Attachment(s)
Vine si eu cu nishte "mazgaleli" nu prea ma pricem eu (paint) dar cred k am obtinut ceva ( simplitate,stema daewoo si forma farurilor cielo).Trebuiesc perfectionate si cred k am obtine ceva din ele.
PS : Nu-mi sariti in cap...(nu ma pricep) |
Quote:
|
Stema aia cu "c" in loc de roti este luata de tico(oricum e buna ideea)
Aia cu "s" taiat e dragutza. Poate incerci sa dezvolti si ideile mele |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:47. |
- Copyright 2026 4Tuning