Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

B-53-S R L 17-12-07 09:45

Re: Club Cielo

Quote:

Originally Posted by royall24xxx (Post 1249611)
no1 si no2 ... ce spuneti ? ... al doilea logo ... e o placuta de inmatriculare... poate facem pe plastic sa punem pe luneta 8)

Ideea este ok...abia astept sa ne apucam de treaba (probabil dupa sarbatori) si daca suntem uniti,eu zic k o sa iasa ceva frumos.:-)

Korb 17-12-07 10:27

cielo club ???

ok im in too :D, posesor cielo GLE '99

Fast_wheels 17-12-07 13:19

Cu sigla..la ce va gandeati (mai lung ) ar putea fi parasolar.O stema ar trebui sa fie ceva alb-negru si cat de cat simplu.

Snapy_xxl 17-12-07 16:00

Mi se pare cam mare un parasolar. Tot ceva de dimensiunea stickerului 4tuning sau putin mai mare e de ajuns...parerea mea :-P ;)

marius_grn 17-12-07 17:11

ma inscriu si eu cu un GLE din '96...

royall24xxx 17-12-07 20:34

hai k ne inmultim pe zi ce trece... maine o sa actualizez lista ... dak nu a spus nimeni nimic.... inseamna k cei inscrisi, raman. si cu emblema... nush ce sa spun ... veniti cu idei.. votam, si o sa iasa ceva.pana acum ... logo nr 2 se pare k e in top.bafta members 8) 8) 8)

D o n n 17-12-07 20:42

daca o sa facem pe placutza de inmatriculare, nu o sa fie ceva original ,pt k e aia de la "powered by mafia, you hit me, we hit you" si in plus,cel putin la mn in oras astia si`au scris numele pe placutze dalea si le tin in parbriz..deci ma gand k sa ne facem ceva original...io momentan nu am idei k am intrat in nise probleme mai delicate...orikm indata ce gasesc ceva public..sarbatri fericite

Fast_wheels 17-12-07 21:07

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 1250450)
Mi se pare cam mare un parasolar. Tot ceva de dimensiunea stickerului 4tuning sau putin mai mare e de ajuns...parerea mea :-P ;)

NU zic sa facem parasolar....dar sincer nu prea ma atrage o modelul acesta de sigla.(nu spun k nu accept) dar ar mai trebui sa incercam si altceva pentru a avea de ales.parerea mea ca e mult prea colorat.Parerea mea

royall24xxx 17-12-07 21:20

atunci ... trebuie o idee pt luneta sau parasolar ceva... nu? k si sa punem vreun sticker pe portbagaj ceva... nu prea imi place. veniti cu idei... :idea:

D o n n 17-12-07 22:51

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by royall24xxx (Post 1251029)
atunci ... trebuie o idee pt luneta sau parasolar ceva... nu? k si sa punem vreun sticker pe portbagaj ceva... nu prea imi place. veniti cu idei... :idea:

am facut asta in 3 ore..poate nu e reusit,poate e kiar naspet...dar sunt obosit k e 12 noaptea.am avut o zii foarte proasta dupa vestea de la mecanic...si na ... am zis sa contribui si eu la ceva...poate va fi o sursa de inspiratie ....orikm sorry daca nu va place (am vrut sa fac un fel de caroserie a cielo`ului...dar e cam greu si mor de oboseala akm..si e foarte dificil in paint..poate poate cineva sa o mai modele..orikm ) ANYWAY I JUST TRY..SOO....

royall24xxx 18-12-07 13:11

4 Attachment(s)
ink o tura de logo'uri... semnalizati dak va place vreunu ;)

Fast_wheels 18-12-07 13:12

2 Attachment(s)
Vine si eu cu nishte "mazgaleli" nu prea ma pricem eu (paint) dar cred k am obtinut ceva ( simplitate,stema daewoo si forma farurilor cielo).Trebuiesc perfectionate si cred k am obtine ceva din ele.
PS : Nu-mi sariti in cap...(nu ma pricep)

B-53-S R L 18-12-07 13:16

Quote:

Originally Posted by royall24xxx (Post 1251780)

Cel cu "cielo drivers" & "cielo club" sunt reusite, parerea mea... good job royall :!:

Fast_wheels 18-12-07 13:16

Stema aia cu "c" in loc de roti este luata de tico(oricum e buna ideea)
Aia cu "s" taiat e dragutza.
Poate incerci sa dezvolti si ideile mele

BGD_NNE 18-12-07 14:02

Quote:

Originally Posted by royall24xxx (Post 1251780)

mi-ai furat ideea:-P .ultima mi se pare cea mai reusita , dar incearca "club" sa il bagi in interiorul masinii asa cum e la modelul facut de mn ..mi se pare mai dragut asa

All times are GMT +2. The time now is 12:47.

- Copyright 2026 4Tuning