![]() |
Re: o pista de drag, idei si propuneri
Quote:
E beton si mai bun ca la Baneasa. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Dispun de acel aeroport. |
Quote:
|
Pai cum sa colaboram dupa ce facem zeci de curse apoi incercati sa ne dati la o parte.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
E de cativa ani la indemna mea si multi f multi stiu dar au refuzat. cred ca cu max 2000euro facem tot ce trebuie acolo adica jandarmi, pompieri...salvare cate curse vreti sa facem acolo anul viitor? |
2000 euro = 20 masini cu taxa de 100 euro. Ce parere ai sa facem de fiecare data cand se strang 20 de doritori ? Restul incasarilor sa fie investiti in constructia pistei. Suna bine ?
|
Am si eu niste costuri daca vreti sa organizez oameni pe care sa-i platesc masina scule, generator dar oricum ne trebuie salvare, pompieri si jandarmi.
Cu 100euro fac pe baneasa daca strangeti 50masini costul e pe la 4000 dar fara public ca daca aduc jandarmi aici mai e cam 3000euro. Cursa inchisa! |
Cu omul asta vreti voi sa colaborati? https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=59252
eu m-as mai gandi ! |
Quote:
Ai aceeasi varsta ca si mine si nu stii multe dedesubturi din trecut. Nici eu. Dar daca tot atacati, scoateti omul din sarite si va injura. Am spus-o si o repet: nu sunt genul de persoana care sa jignesc, dar unele "fenomene" pe acest forum chiar si-ar merita niste injuraturi, dar bunul simt trebuie sa fie mult peste, nu sub. Recunosc faptul ca nici eu nu sunt de acord cu formularea lui Sebastian. Quote:
Florica trebuia sa dea un anunt, un PM, ceva, la toate "capeteniile" de club, nu la persoanele care erau in vizorul lui. Vrei sa faci ceva, pai fa ceva cu si pentru toata lumea, nu inlatura. |
-Am dat la cine cunosc si la cine rupe strada saptamana de saptamana cu noi.
-Am dat la oamenii cu care as merge oricand la un drum . -Daca te uitai atent alte cluburi s au afiliat intentiei mele la 2 zile.......cine te a oprit sa nu faci asta..... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:13. |
- Copyright 2026 4Tuning