![]() |
Re: VR6 . am avut unul ...
Quote:
|
Re: VR6 . am avut unul ...
Quote:
10 x :twisted: |
np , my pleasure ... imi place k sunt mai k picioarele pe pamant decat alzii mult mai mari k mine... apropo , km era k f50 ... mclaren ???
e ka in reclama aia in kare te fraiereste k ininte si dupa ??? :lol: :wink: :lol: :lol: :lol: |
Ursulettu
parerea mea..ca le-am condus pe amandoua..paote ca design...corrado ar avea castig...dar cu bmw-ul nu te joci...sau ma rog...nu te pui cu ursul..chiar dak e pui :D
|
Bmw-urile le-am adorat dintotdeauna si le ador inca, mai ales cele vechi ca Ursulet, Rechinas, Pisicuta, etc. Deci alegerea mea: BMW URSULET.
|
cred ca e simplu: cel mai tare corrado (vr6) vs cel mai tare urs ( m3 evo sport) 174 de cai vs 238. voi ce ziceti?cat despre aspect gusturile nu se discuta.sau se discuta dar nu prea mult ca se cearta lumea!
|
Re:
Quote:
VW a reusit sa faca un motor in 6 cilindri care sa fie putin mai mare decat unul de 4 cilindri astfel incat sa-l poata inghesui intr-un golf sau corrado cu motor transversal.... |
1 Attachment(s)
:twisted: corrado vr6 94 2,9 210+hp
Astept posesori de ursuletz |
1 Attachment(s)
alta poza
|
ma roade curiozitatea... cum de ai numere de leasing pe o masina veche?
cum ai reusit s-o cumperi? |
m3? si pe aia ii astepti? :D
|
nu sunt nr de leasing, masina nu merge inmatriculata :)
am un amic cu un e30 3.5l te tine? :evil: |
-----------------Corrado VR6-------325iS---------M3 Sports Evolution
cilindree-------2861----------------2494----------2467 putere---------190------------------192-----------241 sfert-----------15,1-----------------15,8----------14,7 kilometru-----27,5---------------------------------26,7 Nu stiu preturile,insa banuiesc ca M3 era/e mult mai scump decat VR6 incat sa aiba sens comparatia. Quote:
|
Corado cred ca mi-ar conveni mai mult decat ursuletu, nu compar m3 cu vr6 , ci 1.8 compresor cu maxim 325 de la ursulet. Ursuletu iarna e cam scos din problema pt ca la vremea aia nu prea existau pe ele ESP-uri si alte magarii de genu ca sa te tina drept pe zapada sau drum umed.Dc vreau sa imi iau o masina strict pt show(drifturi, cerculete, burn-outuri) as alege BMW (desi mai degraba mi-as lua un mitsubishi galant 2000cmc 16v 4x4 de prin '90:wink:)
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
- Copyright 2026 4Tuning