![]() |
Re: Brad UNIRII...Bucuresti Paralizat
=)) si platim taxa de prima inmatriculare tinanduse cont de norma ecologica...Romania...
|
io i-as impusca pe toti... de la cel mai mare la cel mai mic, incepand cu domnul "adrien" videanu si terminand cu toti idiotii care ne fac zilele fripte... da stiu nu se poate ca traim intr-o tara "democrata"... halal democratie, daca ar vedea impuscatu' ce a ramas in urma lui si cum e condusa tara... ne-ar impusca pe toti :)))))
|
Esti PSD-ist ? :lol:
Iti place de Vanghelie ? :lol: Oricum ne abatem. Iar Videanu nu este de vina pentru taxa de inmatriculare, ci Tariceanu. Ala trebuie luat la tinta. Videanu s-a ocupat destul de mult de sectorul 3 al capitalei si s-a ocupat ca lumea. |
Nu imi place de vanghelie dar avand in vedere ce a facut pt sectoru 5.. la fel cum zici tu de videanu de 3... scoala unde am invatat eu 8 ani de zile a facut-o vanghelie palat... marmura,termopane...stiti voi ca in reclama aia... cu lavabila :))) ma rog scz e off topic.. si inca ceva jos tariceanu si taxa de prima inmatriculare pt care tinanduse cont de norma ecologica si bradu polueaza la greu :|
PS ati donat jucarele ? :D |
Nu mai am ...
Am donat anul trecut ce am avut. ;) |
1 Attachment(s)
ma trezesc si eu sa urc un film din nebunia aia care a fost acolo :???: :shock:
|
in viata mea nu mai ma duc :-ss ... eram 13 persoane si am vrut sa ne urcam pe unirii ...dar noi k destepti ne am urcat 13 in lift ..si pac ..s`a rupt liftu ...noroc cu franele alea ...noi strigam ajutor si aia faceau caterinca de noi ..:| un rocker vai de capu lui ...cik " stai k deschid usa ..si a rupt o:| si tot n`am iesit ...am sta vreo o ora jumate asa ....dar tot am vazut bradu :d
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning