![]() |
Re: Fantome/Spirite/Entitati/Demoni...etc
Intr-o noapte m-am trezit brusc si in camera erau 2 oameni, o femeie si un barbat, era intuneric si nu puteam sa le vad fetele, dupa ce am aprofundat problema se pare ca erau niste chimicale secretate de creier pentru a-si reveni mai repede :D .
|
MauS inchide topicul! :D
|
Quote:
Pe unde am copilarit eu...."circula" niste povesti infricosatoare legate de "un cal alb" |
Pe unde am copilarit eu...."circulau" niste povesti infricosatoare legate de "un cal alb"
scuze pt greseala gramaticala...ma grabeam :( |
Pe unde am copilarit eu...."circulau" niste povesti infricosatoare legate de "un cal alb"
scuze pt greseala gramaticala...ma grabeam :( am vazut mai tarziu ce am scris si nu am mai avut timp sa editez |
Eu cred in asa ceva, insa mie nu mi s-a intamplat si sincer nu as vrea. Cine zice ca sa aduci dovezi , sa filmezi , poze ,(prostii), mie daca mi-ar sari o fantoma in fata ultimul lucru la care mas gandi ar fi sa-i fac poze , as luao la fuga mai ceva ca un BMW.
Si nu stiu daca sunt neaparat spirite , fantome , pot fi energii negative sau pozitive. Stiati ca pisica unde se aseaza este loc cu energie negativa si unde se aseaza cainele este energie pozitiva? (am auzit la o emisiune , acuma nu stiu cat este de adevarat) |
deci astea mai mult ca sigur ca is vrajeli.
asta e doar de mit. ca matzele erau asociate cu vrajitori, deci ceva negativ .. => energie negativa si cainele prietul cel mai bun al omului => energie pozitiva dar nu cred ca a fost dovedit asa ceva ... doar mituri si speculatzii |
mda..........nu am citit ce au zis toti dar hai sa va zic ce am patit eu ...
a murit bunicu lu varamiu si trebuia sa faca pomana nu stiu ce chestii dalea ... eram toti la o masa .mama tata , eu , varamiu , parintii lui si masa mare ...si in spatele meu era un dulap cu o floare pe el ...eu am simtit un aer rece pe la spate pe kre il simt si seara ... ma uit la dulap nimik ... imi face varamiu semn sa ma uit la floare si se miscau frunzele ...geamurile inchise ..nu prea era vant in camera ... ma mai uit odata SI A CAZUT FLOAREA ....m`am cacat pe mine de frica (scuzati expresia ) si nu stiam pe unde sa mai fug ..... |
acum 5 ani de boboteaza cand se ia apa sfintita de la biserica am cazut jos din picioare in biserica si n uam mai putut vb o saptamana. eram constient, stiam tot dar nu puteam vorbi. mi-am revenit dupa ce mama a dus la o biserica haine pe care le-a sfintit parintele. cand a ajuns cu ele la spital dormeam. le-a pus la capul meu iar cand m-am trezit am putut vb. asa din senin. nu crezi pana nu t-i se intampla. in dolj e celebra mireasa de la radovan... nu as vrera sa o intalnesc...cu toate ca int-o noapte pe la 1 noaptea eram cu masian prin padurea radovanului. n uaveam decat 160...de frica sa scap cat mai repede..:lol:
|
Mda daca esti sub influenta unui mare joint poti vedea multe;))):P:P:)Eu am trait o gramada de povesti:)):P:P
|
Quote:
|
Quote:
ma amagesti ? povesteste ... |
Cine stie ce sunt alea lumi paralele, intelege tot ce s-a povestit pe acest topic ;)
|
mai fratilor eu cred in asa ceva da nu credeam ca sunt locuri bantuite si la noi in tara,eu am vazut pe la televizor multe cazuri din anglia si scotia.
nu am avut parte pana acum de asemenea situati dar nu mar deranja(macar sa nu mor prost) ce este sigur ca nu ar trebui sa cititi postul asta noaptea :p |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:29. |
- Copyright 2026 4Tuning