Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Bn-02-tzy (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/58720-bn-02-tzy.html)

Urban_Racing 30-12-07 19:22

Re: Bn-02-tzy

N`are rost sa itzi zic ce mashini am yo sa nu creada cineva ca vreau sa ma laud ....in skimb ca tot vb de deshteptzi shi de proshti nu po sa zic ca eshti prost ...eshti doar cioban! mashina aia e un kitch! n`am vrut sa itzi zic dar mai facut sa itzi zic

BN-02_TZY 30-12-07 20:43

cioban esti tu cu mata noroc k e a mea asa k altfel a ta nu ar mai merge dear da dumnezo sati crape motoru la epava k nuti vreau rauu

BN-02_TZY 30-12-07 20:46

citch asa o numesti suna bine chiar bine da a ta cum eeee ceva de genuu pokemon cu tot felu de chestii noi tuing tuing rau de tot dak ai terminat cu replicile astea de *** k vine anul nou si nu vreau sami umplu topicu cu magariile tale CIOBANULE SEF cred k de une esti tu sant multi ciobani fratii deai tai cu masini super tuing

Urban_Racing 31-12-07 09:26

Deci nu m`am inshelat!

tomita 31-12-07 10:32

urban ce ai? te deranjeaza ca si-a luat baiatu dacie?

Urban_Racing 31-12-07 10:35

Nu meshtere stai linishtit nu am nimic cu cei care au dacii ba kiar sunt unele care imi plac!

tomita 31-12-07 10:36

ok,nu mai va certati si sarbatori fericite tuturor

LUCI BV 89 WRC 31-12-07 12:17

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing (Post 1269111)
Nu meshtere stai linishtit nu am nimic cu cei care au dacii ba kiar sunt unele care imi plac!

BA DACA TE DOARE BURTA NUMAI POSTA PE TOPICUL ASTA NU IL STRICA BA DESTEPTULE MA DOARE EXACT IN COT DE CE MASINI AI TU SAU DE CE VREI TU NU MA INTERESEAZA DE TINE NUMAI STRICA TOPICU ASTA CA ESTI DEGEABA
DAK NU VREI SA TE DAI MARE CU CE MASINI AI NU INTRA PE TOPICUL ALTORA SI LE JIGNESTI MASINILE CA SA TI-O SCOTI IN EVIDENTA PE ATA
INTELEGI ???SI DAK NU AI NIMIC CU DACIILE ATUNCI LAS-O ASA FRATE CA ESTI DEJEABA SI CHIAR AI DEMONSTRAT CA ESTI CIOBAN PT TOATE FAZELE "NU AI NIMIC CU DACIILE" DAR LE JIGNESTI SI SI NU CRED CA ASTA ESTE UN KITCH ESTE FACUTA CU MULT GUST SI MULTA MUNCA SI INCLUSIV MULTI BANI ASTA NU SE POATE NUMI ASA DIN NICI UN PUNCT DE VEDERE A FII KITCH TREBUIE SA AIBA DEFECTE FRATE ASA CA AI GRESIT ADRESA
VINE ANUL NOU SPER SA ITI ADUCA UN PIC DE MINTE CA ITI LIPSESTE FRATE SI DAK AI ACTIBILD TU CU NIKE TE ROG EU DA-L JOS CA E TIGANIE MARE

Urban_Racing 31-12-07 16:18

Vad ca u eshti mai tzaran decat ciobanu ala! in primu rand kitch nu inseamna sa aibe defecte! in al 2-lea rand am vazut cu cat mult gust e facuta ...ce sunt ma de exemplu kestiile alea de la okelaru de la far !? pleoape !? sau lampile alea de pe aripile din spate zici ca sunt stopuri de oltcit puse pe aripi! barile alea sunt de 2 lei ...shi pe spate ce e baneru ala !? mashina albastra cu baner argintiu shi tribal! Cand am zis ca sunt dacii care imi plac kiar sunt dacii care imi plac , exemplu wrc sau tau , cat despre mashinile mele nici nu am precizat ce mashini am shi nici nu am abtzipild cu nike asha ca nu shtiu de unde ai tras u concluzia ca vroiam sa imi scot mashina in evidenta! A ...shi m`am uitat shi la mashina ta! Daca vrei sa o faci k a lu WRC`u .... inseamna ca ai multa imaginatzie ....asta in cazul in care o sa itzi iasa!

Certified IWG 31-12-07 16:27

Mi se pare cunoscuta dacia!!!! is din Nasaud shi de asta!!!!! am vazuto prin oras....

LUCI BV 89 WRC 31-12-07 16:28

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing (Post 1269560)
Vad ca u eshti mai tzaran decat ciobanu ala! in primu rand kitch nu inseamna sa aibe defecte! in al 2-lea rand am vazut cu cat mult gust e facuta ...ce sunt ma de exemplu kestiile alea de la okelaru de la far !? pleoape !? sau lampile alea de pe aripile din spate zici ca sunt stopuri de oltcit puse pe aripi! barile alea sunt de 2 lei ...shi pe spate ce e baneru ala !? mashina albastra cu baner argintiu shi tribal! Cand am zis ca sunt dacii care imi plac kiar sunt dacii care imi plac , exemplu wrc sau tau , cat despre mashinile mele nici nu am precizat ce mashini am shi nici nu am abtzipild cu nike asha ca nu shtiu de unde ai tras u concluzia ca vroiam sa imi scot mashina in evidenta! A ...shi m`am uitat shi la mashina ta! Daca vrei sa o faci k a lu WRC`u .... inseamna ca ai multa imaginatzie ....asta in cazul in care o sa itzi iasa!

DA DA STAI LINISTIT AM INTELES AM VAZUT CA ESTI UN MARE MESTER ESTI TARE ADIK BETOON M-AM SATURAT DE DIN ASTIA CA TINE FRATE
DUTE SA MULGI OILE CA VAD CA E VREMEA SI NUMAI STRICA TOPICUL AICI CA MASINA E FACUT CU GUST ORICE AI ZICE TU IA VEZI MASINA TA ARO MAI ARE ABTZIBILD-UL CU NIKE PE LUNETA????SI VEZI SA ITI STERGI MIOARELE PE PICIOARE CAND LE URCI IN MASINA TA TUNING ARO 4X4
ASA CA NUMAI INCERCA SA ZICI NU STIU CE NU ITI VA REUSI
SI STAI LINISTIT CA NU FACE NIMENI COPIE WRC NU ITI MAI FIE FRICA ATATA SI NU NUMAI TAU SI WRC SUNT MASINI BA DUSULE SUNT ALTELE SI MAI BUNE DAR TU NA ...CE SA FACI SI TU MAI LAUZI O MASINA CUNOSCUTA SI MAI PUPI UN PIC LUMEA IN CUR CA SA FII SI TU MARE VEDETA DAR NU-I BAI CA TOT LAGNA MIOARE ITI ESTE LOCU SI MAI SPALA SI TU MASINA TA ARO (NIKE)SI NUMAI LASA COMMENT PE TOPICUL BAIATULUI DA UN OFFTOPIC TE ROG EU FRUMOS

BN-02_TZY 31-12-07 16:29

ok noroc cu tine cum zici tu mestere vad k esti mare mare expert nu am ce zice prostu tot prost e pana moare cazul tau normal tiam mai zis noroc cu masina ta k altfel nu ar avea cine sa o critice pe a mea team pupat sa fi iubit si dak mai ai de comentat zi acu cat poti k de la anu nu mai vreau sati aud papagalu ala necuvincios inginere in observatii si criticii de la institutul dacia stopurole laterale de p spate is de dacia 1310 pt stiinta ta de mare maistru citeste si u o carte technica unde mai is si poze pt fraieri k tine si uitate k acolo se vede clar chiorule urban racing pe drecu.

BN-02_TZY 31-12-07 16:31

da ii din bn ai vazuto sigur

BN-02_TZY 31-12-07 19:51

maistre urban racing lampile d pe aripile spate is de dacie modelul 1988 1990 pana atunci au fost puse pe dacii de fabrica si nu is de olcit cum spune atotstiutorul de tine marele pilot de curse si ininte de a da spune ceva de calitatea spoilerelor si k is de 2 lei si mai dai si exemplu pe TAU uitate drecu k pe fatza il are k a meu facut in oradea da ce drecu am uitat k esti si orb sa ai sarbatori fericite

Urban_Racing 01-01-08 15:04

Mai lasatzi`ma ma cu pasiunea voastra, k sa intzelegi ca nu am nimic cu cei care au dacii vezi daca am mai postat undeva la sectziunea dacia... dar la tzigania asta a ta nu am putut sa ma abtzin .....asha pasionatzi suntetzi ca daca atzi avea bani de o mashina straina oricand atzi duce cotetzu la remat! asha ca lasatzi ipocrizia shi nu imi mai vb mie de pasiune! cat despre tuning se vede ca eshti total pe langa subiect ....ce ai facut u acolo po sa numeshte maxim styleing dar tzarania aia nu po sa o incadrezi la asha ceva .... vezi ca un filtru de aer vopsit galben nu inseamna tuning

All times are GMT +2. The time now is 14:38.

- Copyright 2026 4Tuning