![]() |
Re: Tutoriale tuning manual machete!
sal....am o masinuta din plastic si vreau sa o tunez oleak..spoilere ceva...lumini dak fac niste poze cu ea imi puteti da niste sfaturi din ce si cum sa fac.?
|
|
|
Tutorialul pentru marirea buzei unei jante --> aici
|
Salut! O intrebare am si eu .... inafara de spray pt vopsire, ce se mai poate folosi?
|
Pai vopsire la o vopsitorie:D (altceva nu stiu)Si cu spray-ul iese chiar foarte bine:-P
|
cum scot rotile depe metalul unde tine roata???
|
Pune si tu o poza cu macheta sau spune Modelul, Scara, Producatorul,si te ajutam:D
|
Dodge Magnum scara 1/43 BBurago
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
sau mercedesul acesta aceeasi scara!!!!acum,cum scot axa care tine roata?!:evil:
|
3 Attachment(s)
Pai in primul rand trebuia o poza sa se vada axul rotilor dar in fine la astea 1/43 majoritatea se desfac asa:
1.iei o surubelnita stea si desfaci partea de jos a masinii(podeaua) 2rotile din fata or sa pice iar cele din spate au un mecanism (dai in spate merge in fata) sau sunt tot simple ca si cele din fata. 3. ca sa scoti fiecare roata trebuie sa tragi de ea rotind-o in sens opus fata de cealalta Mai sunt si alte sisteme dar la majoritatea tragi de roata. Daca nu reusesti da-mi add pe mess si iti explic cu un filmulet:D Am atasat si ceva poze;) Sper sa reusesti Bafta! |
26 Martie 2008:nu nu merge si poze cu axu nu am... oricum masina e dela WELLY si are motoras si la dodge magnum nu are motoras si vreau jentile de pe magnum pe mercedes ca arata foarte misto!!!!
_______________________________________________ Later Edit:yeeeeeeeee!!!!! am reusit~!! _______ tutorial ploape: iei doua bucati mici de poxilina si le pui pe jumatatea farului! made by haybuna_vlad(eu) Moderator Edit: Te rog, data viitoare sa dezvolti tutorialul, sa scrii corect si daca nu cer prea mult sa faci discursuri coerente! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Nu mai luati brichete sa le desfaceti sa luati LED-ul,deoarece acesta are un piciorus mai scurt,fapt care va dezavantajeaza;). Mai bine va duceti la un magazin de electronice si cereti LED-uri cat mai mici (pt machete la scara 1/24 sau mai mici)Acesta este 50 bani.Sau cereti normale pentru restul machetelor. Cautati si o baterie din seria CR20.. Este mai scumpa dar......este cat o moneda,deci puteti sa o amplasati oriunde doriti;) Rezistentele nu sunt necesare:-P . Pentru a aprinde si stinge cum vrei tu LED-urile tot la magazinul de electronice ceri cel mai mic intrerupator care exista si ai sa ramai uimit.Este minuscul.(nu il mai gasesc sa ii fac poza:-P) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:04. |
- Copyright 2026 4Tuning