![]() |
hahaha SUPER SMECHERA POZA !!! pe bune ... cel mai \"pilit\" dintre toti 3 mi se pare aicad :P , cand e facuta??
|
1 Attachment(s)
sa pun si eu o poza cu mine de la 19 ani
|
1 Attachment(s)
Prenume:Razvan
Porecla:Mate (nici o legatura cu matematica) Data nasteri:25 04 1987 Locatie:Bucale Ocupatie:elev la liceu de muzica D.Lipatti Hobby:masini (mai nebun dupa ele decat juma de forum),petrec aproape tot timpul liber lucrand la masina (o desfac,o fac la loc,orice imi bubie mintea) Telefon:0721 40 55 69 Maina:Matiz (deocamdata) Offtopic:Mi-ar placea sa te cunosc Sonya :oops: :) |
Caterinca mare nene...
Fireburn zici ca s-a pishat pe priza, ZMD e atat de rupt incat bea din sticla cu capac si Aicad viseaza la niste caucuiucuri noi care nu mai vin... Dar bea Cola, din pahar, sau sa fie Visinata ??? :caffine: :caffine: :caffine: :dribble: |
MC Mate: semeni cu un tovaras de-al meu. Cand am vazut poza, era sa zic \"da' asta ce **** mea cauta aici?!\" :lol:
PS: esti mai frumos ca FiReBuRn :P |
Prenume: Paul
Nick: Pyt Data nasterii: 17.09.1984 Locatie: Bucuresti Ocupatie: student an I ASE Masina: SupeRNova 2001 altceva.. :roll: cred c-ajunge |
a.. ar mai fi ceva
:peace: Forza STEAUA!!! |
Gabi asta a fost pe post de compliment? :roll: mersi oricum.Respekt
|
MC: ti se pare a fi o insulta ?:P
Imi place despre tine, cum esti intolit :lol: |
Caterinca mare pe Eminem asta... Parca il si vad inghesuit in Matiz-ul batranei...
:headfones :headfones :headfones :headfones :headfones :lalala: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: |
looool honda :lol: :lol: nu e tocmia o mashina de PIMP da'... :D
|
lasati ma omu` in pace , e super tare.. si fireburn la fel
2 mari rapperi :hug: :P peace dudeS |
aoooleo am innebunit... am fost sa-mi iau un PEPSI :) si pan` la magazin am auzit din vreo 20 de curti ... NUMAI MANELE.. se uitau ciorile la mine ca la.... , daca miscam... ma :2gun: :bat: :boxing: :chainsaw: :pistoles: pana ma ... :headache: :headache: dupa care ei ... se duceau in curti si.. :ciggy: :ciggy: si :drunk: :drunk: ... asa ca am mers calm, fara sa ma uit la ei.. NUMA` manele am auzit azi... :) sper sa nu fie asa si in H , ca ma arunc in LAC , si :censored: ma inec :) Peace up !
|
Asta vb numai prin semne... :wink:
Hai sa facem un topic in care sa vb numai prin moace din astea... Ar fi caterinca mare !!! Si la sfarsit sa punem traducerea... :P |
HAHAHA :D :twisted: :twisted: geniala idee m radem o gramada ,dar ne-ar cam trebui o gramada de \"moace\" daca e facem topicul la DIVERTISMENT.... il fac eu daca e...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:33. |
- Copyright 2026 4Tuning