Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Usi de lamborghini (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/5767-usi-lamborghini.html)

dublinx2 17-09-05 00:09

sincer va cacati aiurea pe voi! am asista live intr-un garaj la un montaj din asta si tot asa oamenii cand am intrebat faceau si ridicau usi si originale si toate le faceau. experimentu a fost pe o calibra dupa 3 zile de munca au pus o usa pe care o ridicai cu 2 maini si nu o mai inchideai ca facea amortizorul compresie prea mare. Faza funny ca s-au folosit 2 amortizoare de hayon la ridicare usii respective. S-a ajuns la concluzia ca amortizorul nu e bun nu face fata , tyrebuie un amortizor mai tare, eventual de la un hayon de iveco sau ceva duba care ar fi mai solid. Pe dracu si cu ala acelas lucru. La un moment dat i-a debitat mintea omului sa sudeze un arc de usa si caroserie sa ridice ala usa sa mai ia din greutate si s-o traga in sus. In momentul ala am scos masina din garaj si am plecat si am luat ulterior o usa nou ca de pe aia taiase cu flexu balamau. xxxxxxxxxxx

Gratzian:
alte prostii scrise de scufi, din care se vede ca in afara sa jigneasca si sa o faca pe desteptul, nu i-a mai dat mama alte calitati...

aleks 17-09-05 18:39

Quote:

Originally Posted by \"dublinx2\"
sincer va cacati aiurea pe voi! am asista live intr-un garaj la un montaj din asta si tot asa oamenii cand am intrebat faceau si ridicau usi si originale si toate le faceau....

si de ce esti asa virulent in limbaj?
un forum e un loc in care fiecare are dreptul la o opinie, atata timp cat nu jigneste pe nimeni, si parerea sa nu contravine logicii si regulilor bunului simt.
iti inteleg punctul de vedere si experienta in domeniu, dar ar fi de dorit sa-ti controlezi limbajul

dublinx2 18-09-05 03:34

mersi alex esti un scump, poate peste 4 ani candidezi si la presedentie avem nevoie de oameni ca tine care sa ne conduca si sa ne atentioneze de limbaj obscen. Bine te-a invatat mama, nu-i voie sa injuri!

Gratzian:
rau ca pe tine mama ta nu te-a invatat:
ce a facut in primii tai 7 ani? zi, mai scufi...

aleks 19-09-05 08:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dublinx2\"
mersi alex esti un scump, poate peste 4 ani candidezi si la presedentie avem nevoie de oameni ca tine care sa ne conduca si sa ne atentioneze de limbaj obscen. Bine te-a invatat mama, nu-i voie sa injuri!

iti apreciez spiritul si simtul fin al umorului, dar sper ca intelegi ca un forum este un loc cu anumite reguli, pe care tebuie sa le respecte toti, kiar dak unii au doar 3 post-uri :wink: . ma rog, discutia asta e inutila si nu face decat sa creeze o stare inutila de conflict
ia spune, te laudai ca stii cine monteaza/aduce sisteme de deschidere lambo.
ne spui si noua? ( preturi, conditi de livrare/montaj, ceva... )

Gratzian 19-09-05 22:51

nu poa sa va mai raspunda, ca era vai de capul lui si i-am facut marele serviciu sa il REbanez
nici nu avea ce sa va raspunda.... dupa cum ati vazut, este genul de persoana care nu stie decat sa se certe si sa faca atmosfera
asa a fost toata viata lui

Gratzian 19-09-05 23:09

oricum, e bine ca din mica colectie de posturi pe care a scris-o in spatele ecranului, in anonimat, poate si lumea sa il vada cum e de fapt

bravo scufi
e ca si cum am fi deschis usa la wc si te-am prins cu chilotii in vine
bravo

scuze de offtopicul provocat de el...
readucem discutiile la topic va rog.

aleks 20-09-05 11:56

ok, on-topic again. ( scuze dar am fost provocat, nu bat campii aiurea deobicei )
stie cineva unde poti gasi ne-originale si in ce bani sisteme de deschidere a usilor in lambo?

FlippE[R]75 16-10-05 22:37

lambo vad ca au inceput sa apara ... dar suicide doors stie cineva unde se fac ? nu cred ca ar fii prea mare problema ca nu ai nevoie de pistoane si alte nebunii ... doar muti balamaua (nu ca asta ar fii prea simplu) :D

aleks 17-10-05 12:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"FlippE[R
75\"]lambo vad ca au inceput sa apara ... dar suicide doors stie cineva unde se fac ? nu cred ca ar fii prea mare problema ca nu ai nevoie de pistoane si alte nebunii ... doar muti balamaua (nu ca asta ar fii prea simplu) :D

esti maso? :lol:
la ce-ti trebuie usi cu deschidere inversa?

FlippE[R]75 17-10-05 16:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
esti maso? :lol:
la ce-ti trebuie usi cu deschidere inversa?

nu sunt maso :D ... aia de la R Royce sunt maso ? eu am un rover 75 .. si oarecum tot stilu ala e (oarecum :D) eu cred ca ar arata bine ceva de genu asta ... si cred ca ar fi si un shock pt multi ... :D

flaviutza 18-12-05 16:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
ok, on-topic again. ( scuze dar am fost provocat, nu bat campii aiurea deobicei )
stie cineva unde poti gasi ne-originale si in ce bani sisteme de deschidere a usilor in lambo?

daca te intereseaza 4 real ...... u know my ID ... :wink:

golf II 01-01-06 15:09

pt cine intereseaza lsd la preturile de producator:
http://www.lsd-doors.de/content/10_L...ex.php?aktiv=0

joe_12sss 04-05-08 14:04

Re: Usi de lamborghini

salut sunt nou pe aici si tot ce asi vrea sa stiu este cum gasesc niste scheme de lambo doors

joe_12sss 04-05-08 14:05

poze tot despre ele va rog sa ma informati

bebetus 03-11-08 11:14

ia tata luati de aici http://www.lsddoors.ro/catalog.htm , difera de ce masina ai.succes, da merita

All times are GMT +2. The time now is 14:58.

- Copyright 2026 4Tuning