![]() |
Re: Cumpar Auto Dacia Si Daewoo
uppp.........
|
Cumpar Auto Dacia Si Daewoo
|
4 Attachment(s)
2.800 E neg an 2005 ... 100.000 km ???
portbagaju era deschis daia se vede crapat , deci nu are probleme cu accidentele decat usa stanga spate are o mica probl atat ... |
imi pare ..rau dar nu iau taxi !
|
Quote:
PS: masina a fost scoasa de mine din service cand am cumparat-o , cine a facut taxi cu ea a fost masina lui personala si a fost ingrijita ... sarbatori fericite |
bine ... :-j ...up
|
Cumpar Auto Dacia Si Daewoo
|
|
povesti cu pesti
mai era o persoana ce cumpara cielo...si i`am zis 2500 euro fix urgent. tocmai ii schimbasem TOATA INSTALATIA DE FRANA, toata suspensia, chip, filtru, tobe inox, scaune noi, faurri noi, becuri noi...tot 2500 euro apoi ca`mi da 1500. daca era din cluj il cautam si`l bateam pana ajungea la 2500 euro. asa`i si asta. o primit oferte...gramada. unu i`o oferit supernova albastra...apoi ca nu ca`i tre numa alba si in primul post scrie indiferent de culoare. amice, hotaraste`te spune suma de bani pe care vrei s`o investesti sa stie lumea intre cat si cat esti dispus sa dai sa nu`si raceasca gura degeaba ca oricum nu cred ca cumperi ceva. |
Quote:
|
iti dau dacia asta https://forum.4tuning.ro/showthread.p...03#post1283803
te intereseaza? |
nu..ms...e prea tunata !>:)
|
omu am impresia k e samsar....NU DISCUTATI CU SAMSARI, RISCATI SA VA ENERVATI F TARE KND AUZI PRETUL OFERIT PE MASINA VOASTRA!(daca sunt mai simtiti o sa va spuna ca nu sunt interesati)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Te intereseaza?
:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 16:20. |
- Copyright 2026 4Tuning