![]() |
re: E36 - Drift Car
si daca esti in romania ce?
eu am tinuto 2 luni in service...si am luato cu tot cu maruntisu care era in cotiera..si cu odorizantul din torpedou..pe care le lasasem cand am bagato. cum adica sa ti dispara ceva de pe ea..pai daca ti dispare fa sa dispara si din banii care tre sai dai.. fi sigur ca tinichigiu le a luat.. |
mie mila de saraca masina...pacat...pt inca 100-200 de euro care te costa o ti in garaj...nu e frumos din partea ta:cry::cry:
|
are dreptate Gelu R cum sa iti fure asa ceva din masina...
si tu nu le-ai zis nimic... nu i-ai intrebat unde iti sunt lucrurile care lipsesc? |
Stiu masina, am vrut sa o cumpar eu acum 2-3 ani, are probleme la acte.
|
sal poze noi cum a iesit cu toate alea puse pe ea
|
Quote:
smoala fortza hai mai repede cu blocantul ala |
din pacate,smoly a renuntat la masina,din motive stiute de el,aceasta ajungand la mine.am luat-o de la el cu motor 2.5 24v,interior de piele,si a primit de la mine un blocant,jante pe 17 9j spate 8j fata.o sa bag nishte poze si o sa continui eu prezentarea masinii,aici sau pe un nou topic.
|
10 Attachment(s)
pozee
|
6 Attachment(s)
Niste poze mai vechi ....
|
in ianuarie va urma sa-i montez o frana de mana hidraulica,pt drift,dupa care ceva la motor sa inmultim calutii,numai ca nu prea stiu exact ce.poate aici aflu nishte kestii care ar putea sa dea intradevar rezultate.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
silule ce mai zici mah ???
|
avem o problema,masina a ramas fara bara fata.habar nu am ce sa ii fac,sa-i pun bara stok,inapoi de M. Bara de M am vazut cred ca la 80% dintre E36.daca stie cineva vreo alta varianta,astept...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:13. |
- Copyright 2026 4Tuning