Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Thunderbird V8 302 (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/5718-ford-thunderbird-v8-302-a.html)

aleks 30-01-06 14:28

hmmm... pacat ...
asta e
life goes on...
nu?

83SOF 31-01-06 06:31

Am gasit un alt T-Bird, ceva mai nou, stare tehnica excelenta, caroseria e ceva mai nasoala, in $800. Problema care se pune acum este daca se merita sa bag banii astia intr-o masina de care totusi nu am nevoie, si care nu am nici cand sa o aduc la performantele dorite de mine. Sunt cam indecis :?: :?: :blink:

aleks 31-01-06 21:12

eu nu as faceo...
pe bune acum...
mai stai pana o sa gasesti ceva de care sa spui: asta-i!

florin_cars 01-02-06 22:51

avand in vedere k 83-ul a fost 400$ din cate mi-aduc aminte...pt unul cu mecanica buna si mai nou, dar caroserie mai nashpa nu cred sa merita dublu.. :wink:

oricum aveai de gand sa investesti bani in mecanica...asa ca, mai bine ashteapta....si ia un 'Stang :twisted:

83SOF 02-02-06 02:49

intr-adevar, nu se merita. voi astepta, si o sa imi iau ceva tare. florine, mustangurile ma lasa rece, sunt atat de comune aici incat nu e nimic special sa ai asa ceva.

florin_cars 02-02-06 13:25

ma refream la Mustang 1, nu astea 3 mai noi :wink:
sau :shock: si alea vechi sunt all over the place?? :shock:

adu-ne si noua in tara vo' 10 :twisted: :twisted:

johnny59 05-06-06 14:11

Re: Ford Thunderbird V8 302

6 Attachment(s)
salut!Am si eu un coupe,frate de singe cu Ford-T,se cheama MERCURY CougarXR7,an 1988,are acelasi motor 8V 302 de5000cmc,transmisie automata;e la fel de superba ca FORD-T.Din pacate cutia mea a cedat si nu mai cupleaza mersul inapoi.Nu stiu ce sa fac!de unde sa iau un KIT de reparatie sau alta cutie SH?are cineva o sugestie?

codrin44 05-06-06 18:57

oi fi eu offtopic dar...WOW!!!
stefane..cum sa spui frate ca te lasa rece mustangu'?:(

83SOF 07-06-06 22:12

Vali, e chestia aia cu ce e prea mult strica - am vazut atatea, incepand de la unele jaf jaf pana la niste restoratii superbe, incat nu ma mai aprind. Sunt prea comune aici la mine, si prefer Thunderbird-urile pentru ca nu le are tot taranul, si sunt mai frumoase, comfortabile, etc. Intr-adevar nu o sa vezi niciodata un Thunderbird stock fugind mai tare ca un Mustang, dar nici nu au fost facute pentru asa ceva.

E ca in Romania cu Passat-urile, oriunde te uiti vezi unul, si daca e sa iti iei o masina si vrei ceva mai special cauti altceva.

Johnny, din pacate ai pe masina o cutie AOD, care e cam nasol de reparat. Iti sugerez sa cauti un T-5 si sa faci conversia la o cutie manuala. Asa daca ai fi aici ti-as da AOD-ul meu, pentru ca si eu acum imi trec masina pe un T-5, si nu mai am ce face cu el.

Poti incerca sa faci un schimb de lichid si de filtru, s-ar putea sa te ajute, si sa pui si un aditiv ca sa curete putin valvebody.

scorpio GL 15-06-06 22:03

Stiu pe unu care are americane multe la dezmembrat in Bucuresti, dar o sa ma injuri cand o sa vezi cat cere pe piese...Daca crezi ca ar merge de la pontiac cutiuta, poate reusesc sa te ajut cumva.

All times are GMT +2. The time now is 07:25.

- Copyright 2026 4Tuning